Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Za otroke je po moje boljša izbira Nintendo. Če bi pa tudi kaj bolj resnega igrali pa xbox. Sicer bi pa tudi xbox v navezi s kinectom bil morda še najboljša izbira, samo vprašanje, če si pripravljen dati toliko denarja.
razlike med modeli so predvsem v diskih, kolikor vem.
osnovni nima diska (vendar vseeno shranjuje igre), druga dva pa imata disk in se razlikujeta v velikosti le-tega.
jaz imam srednjo predzadnjo verzijo in sem zelo zadovoljen. ko bo denar in ko pogruntam, kako dobiti več prostora v mojem stanovanju pa še kinect in bo čista zmaga ...
Gre se za to da bo nekaj časa mir, se pa sam nagibam k Xboxu, itak pa ne gori voda, do decembrskih mož z bradam je še nekaj časa.
Hvala vsem za nasvete
Čist odvisn kake igrce rad špilaš.....Men je Wii prou fajn. Mal pošportaš za zabavo, avte je hudo vozit na wii-ju. Streljačine in ostale igrce lahko na kompjutru igram pa še mir imam pri temu.
Če misli igrati vsa družina je Xbox in Kinect prava odločitev.....mi smo se odločali med PS3 in Xbox in smo nabavli slednjega.....zabava je zagarantirana vsaj pri nas je tako..... ((((o:
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.