Citat:
Uporabnik Jado pravi:
netko : probaj razumeti, da bi slovencelj vse zastonj.....ni problem zapit 50€ v eni noči vsak vikend recimo, znese 200€ samo za drinke mesečno...ko pa je treba kaj tehnike kupovat, bi pa vsi milionske popuste ali najcenejše lcd tvje špar 299€....samo da ostane več denarja za alko
lep primer je steam med silvestrom, nakupil original, podpiram ugodne cene iger
Če bi alko bil možen piratski, bi tut vsi jegerkole "dol vlekli"
Kaj je zaston oz. poceni in je isto kot tisto kar ni zastonj oz. je drago bo vedno v prednosti.
Od 25. dec. do 5. jan sem zasukal 3 špile (prve dni je človek še xtra zagnan) kar je po bigbangovi strani
cca. 150€. Mesečno jih imam čas zasukat 5 kosov mimogrede, ker sem manijak na tem področju, da nebom
res kje čisto resno pripravljen dat mesečno 200++ za igre, če jih lahko dobim za 5€ po kosu, in so skoraj identične
orginalu, ko jo enkrat igraš je pa itak identična, če privzamemo da kopija recimo v 20 urah igranja štekne enkrat,
pa še to ko loada nov stage (enkrat zgodilo do zdaj).
Namesto da fojtram bogatunski mikrosoft, raje nafojtram mini rač. firmice ki odkodiravajo in mojega "dealer-ja",
barem vidim da gre dnar tja kjer je potreben. Mikro zasluži dost že s samim nakupom škatle, pol še mi spipajo za
kontroler (ki ga itak zapakiranega kupim na bolhi second hand za 25€), enako gre za HDMI kabl in to je to, disk pa itak na amazonu.
V roku enega leta imam v zbirki cca 80 top špilov, kar pri nakupu orginalov šteje okol 4 jurjake. Pa hodi tretino leta v službo
za špile, jaz nemislim. Pa če me majo za največjega kriminalca, eni preprodajajo drogo, kaz pa kupujem piratske špile,
kdo je večji skrajnež pa naj vsak sam presodi...