Ima podporo za divx/xvid in tudi predvaja direktno iz usb ključa. Ima tudi podporo za HD formate VC1 WMV (ampak le stereo zvok kodeke) in tudi h264 video z ac3 zvokom, ki ga je le potrebno remuxat iz mkv-ja v m2ts.
Ki pa ima sobe podobne in postane dolgočasnaCitat:
Uporabnik AfterEight pravi:
še en bonus Wii-ja je špil Supermario Galaxy! Verjetno najboljša arkadna igra kdajkoli narejena.
A boš bil že tih pa še na KSi ju spamaš [censored] ti ker te nočem več v tej temi slišat sploh pa ker si premlad in neumenCitat:
Uporabnik kelih pravi:
ps pa resistanc in motor storm
Citat:
Uporabnik kelih pravi:
a ste vedel da je tony soprano pe.der aja ubistvu je lezbika ker on je pič.ka
Nima vec boljsih iger. Ima jih vec, ampak te dobre, imata pa tako ali tako oba. Povej mi nekaj iger(poleg HALO)ki jih Xbox ima in ki so res dobre. PS3 ima MGS4, ki je po MOJEM mnenju boljsi kot Halo3. Nima boljse grafike. Nekatere igre(NE vse)imajo boljso grafiko, pa se to ni velike razlike. Kot multimedija center pa je tudi PS3 boljsi. Cenejsi? Kakor vzames... Elite verzija niti pod razno ni poceni. Kvaliteta je tudi na cisto drugem nivoju,pravtako ohisje, tisti power adapter od Xskatle je pa prav nagravzen,hardware je slabsi.. PS3 ima BLU-RAY enoto, ki bo pac standard. Je bolj konzola prihodnosti. Disk drzi veliko vecjo velikost, kar pomeni, da bodo igre lahko imele vec detajlov, da o filmih ne govorim. Btw, kolikokrat uporabljas PSN ali xbox live? Jaz sem downloadal 10demotov in 3 trailerje, to je pa to. No vsaka konzola ima svoje - in +, tako da je to brezveze debaterati. Oboje je kul.Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Torej če pravilno sklepam.
Xbox ima več boljših iger (kar je bistvo konzol), ima boljšo grafiko, je ceneješi, xbox live je dosti bolj razvit kot psn (kateri je za nas slovence praktično neuporaben). Torej... je VSE v prid ps3?
No pa mi daj naštet 10 dobrih ps3 ekskluziv.