X Factor

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tanja Veselič
smile-1.gif

Veselička, praviš ....
grims-1.gif

hysterical-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Uh ... mislim, da bom jo probal zahaklat jutri
wink-1.gif
Pač ... vidim, da punca obvlada kitaro. Se javim na inštrukcije. Kar nekaj luštnih punc študira arhitekturo, pa vseeno ne vem, če sem jo že kdaj videl ... Danes je nisem.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
...Kar nekaj luštnih punc študira arhitekturo, pa vseeno ne vem, če sem jo že kdaj videl ...
Mal večkrat se na predavanjih oglasi.
grims-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Meni je bila najboljša tista 19-letnica, ki je bila videti kot stara mama. Za pogledat bolj švoh, ampak po mojem kar inteligentna.
Pride na oder, pove da je prišla zato, ker sta šli s cimro stavit, da si ne upa (cimra ji bo odslej v posteljo nosila zajtrk), potem pa z elvisovsko dvignjeno ustnico v nulo zapoje Rain on your parade od Duffy. Hkrati pa daje občutek, da na žirijo gleda zviška v stilu "eat this shit, suckers".
Pa tudi tisti Švicar je bil hud. Slovensko govori perfektno, pa je rojen v Švici, kjer dela kot vodoinštalater.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
467716-post_slo.gif

Tale 19-letnica pa res zmaga... Na Jadrankino vprašanje o obleki, ji odvrne, da je tale obleka na njenem top seznamu.
bonk.gif

Izgledala je pa res kot oma. Skratka, v nulo odpičena deklina.

I

Izbrisan uporabnik #488

Slučajno sem danes gledal in so bili kar vsi pod nivojem, a žiranti navijali vsak za svojega kot da so najboljše pod sonce.

Same reklame, obupni nastopi in kar je še huje, OBUPNI komadi. O ozvočenju pa so že drugi povedali, poleg nastopajočih, ki so veselo fušali, sploh grupe.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.617
1.305
113
eh.... meni je smešno, ker sem pred kratkim v celoti spremljal nemški x-factor..... in to kaj mamo mi je smešnica