X Factor

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Sej ne morem verjet, da odpiram tako temo
bonk.gif

In prav tako ne morem verjet, da je blo par tekmovalcev celo dobrih, recimo una Eva, Alma in tip s Touretovim sindromom
shocked-1.gif

Pa Jadranka Juras je še kar faca
aplauz.gif

a to pomeni, da se staram al se mi samo slabša?
evil.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Meni je pa Jadranka totalno antipatična. Hočem Lucienne. Je bila precej manj zoprna.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
To pomeni, da si brez socialnega življenja in idej kako koristno preživeti nedeljski večer ter da si končno dobil zamenjavo za prestavljeno posiljevanje z Mariotom iz nedelje na soboto, tako da imaš uničen cel vikend.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
že že, sam zgleda te Mario zanima drugače si ga nebi zapomnil
evil.gif

pa dobr, tut mariovi simpatizerji morate obstajat
grims-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

ksz.
Kateri je tisti temni iz žirije, potetovirani?

Pametuje nekemu mulcu, ki je nastopa, da naj bo malo bolj živ, a sam toliko da ne bo zaspal od patetike na tistem stolu.

Najboljša je Jadranka, "ata" se pa malo nosi, ker vodi filharmonijo, če se ne motim in se ima za nekaj več.

p.s.
Zdaj vidim, Aleš Uranjek... bobnar skupine Šank rock... eh...

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Ona je bila luštna, ki študira arhitekturo, sem pozabil ime.
smile-1.gif

Sicer tega tak nikoli ne gledam, ker so mi ti šovi brezvezni ... Danes sem pa pač mogel gledati, ker mi drugega ni preostalo ...

V glavnem ... ta komisija ... Oni ta desni, z naše strani, je ženska ali kaj? Joče se za vsak drek ... Ona ženska je res mehkužna, se očitno rada joče ... edino oni ta levi je še koliko toliko ... ampak ... čisto vse od teh daje velika trema, na koncu pa še ne vejo kako bi pokomentirali nastop ... Temu šovu sem se smejal bolj sodnikom kot nastopajočim.

Ta x faktor je ... šov za zaspati zraven.

I

Izbrisan uporabnik 474

Hmmm, kdo si pa ti, da lahko Uranjeku očitaš neprofesionalnost?

I

Izbrisan uporabnik #488

Hecno je bilo, ko je enemu mladcu rekel, da naj malo zaživi, sam pa deloval kot da je na apaurinih, katere je tudi omenjal.

Sicer pa filharmonik je favoriziral vsako/vsakega, ki je imel klasično glasbeno izobrazbo, Jadranka vsakega, ki je hodil al pa hodi na tečaj petja, Uranjek pa "svoje".

Pa čeprav so veselo fušali.

p.s.
me zanima kako Uranjek poje
smile-1.gif

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Ona je bila luštna, ki študira arhitekturo, sem pozabil ime.
smile-1.gif

Tanja ji je bilo ime..
zmaga.gif
Filozofira zelo rada, glede na videno.

Nazadnje urejeno: