WTF?

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Je bilo mogoče kaj takega?

Westfield XTR2 z motorjem Suzukija Hayabuse. Vsaj en je v SLO, pripeljan lani iz UK.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Nekaj podobnega kot na tvoji sliki sem jaz včeraj videl v okolici ljubljane (lahko celo tak...nisem bil pozoren, ker sem več ali manj buljil
hysterical-1.gif
)

Edino sprednje luči se mi zdi da so bile ne pecljih (samo tudi pod razno nisem siguren)...je bil pa še najbolj podoben temu, vse ostale slike so precej mimobežnice.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
...nekej podobnega temule (srebrne barve, pa bolj odprt, prvotno s GB tablicami, nato preizkusne SLO), se je kake 14 dni nazaj vozil po ivančni. Zvok kot formula oz. ornk cestak v obratih, pol pa tole mim prleti
aplauz.gif

Ima pa luči spredi in zadi, ja. Pa žmigovce tudi...
smile-1.gif

To je Akrapovič testiral nov auspuh.
hysterical-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
Je bilo mogoče kaj takega?

Westfield XTR2 z motorjem Suzukija Hayabuse. Vsaj en je v SLO, pripeljan lani iz UK.

To je avto, ki sem ga videl na cesti. Motor od Hayabuse? Se mi je zdelo da nima prav veliko kubikov (za avto).

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Se oproščam, morda sem edini, ki misli tako, vendarle:

čim več denarja imaš na računu, tembolj zgubljaš smisel za estetiko ... vse tako kaže ...

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik alter01032010 pravi:
Se oproščam, morda sem edini, ki misli tako, vendarle:

čim več denarja imaš na računu, tembolj zgubljaš smisel za estetiko ... vse tako kaže ...

Ja, edini si. Takšno stvar ima tisti, ki že ima v garaži kakšnega Astona ali pa Alfo 8C, pa mu je tisto premalo hardcore...

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
No, naj te potolažim ...nisem edini, ki misli tako (je blo napisano bolj za šalo) ...
Takega avta si pač ne želim, pa četudi bi imel goro denarja. Verjemi, da gre tu predvsem za okus in ne denar. In slednjega ima lastnik vsekakor dovolj, za prvo pa nisem povsem prepričan.
In če mi misliš v tole "uturit" Aston Martina (recimo DB9), si se presneto zmotil ... Aston je preprosto MLJASK
cheer.gif
, tole pa "krneki" ...
Pa lep pozdrav !
grims-1.gif

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Preberi si moj prvi post na to temo, šele nato zadnjega, pa ti bo jasno, o čem govorim.
V mojem primeru pač ne pišem o namembnosti vozila ... in OK, avtomobil ima določene superduper karakteristike, ima določen namen, ampak ... še vedno ni sinonim za lepoto ... in točno o tem govorim.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Model, a je manekenka , al pa superduper model s 110/60/90 merami kdaj znala kuhat, pomiti WC školjko, iti v trgovino ne da ima v roki videno vrečko itn....? Razumeš ?
smile-1.gif

Enako je pri avtomobilih
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Kaj ima okus zraven pri avtu, ki je narejen za trackday-e?

V čem je fora imet avto za track daye za vsak dan? Če maš tok dnara maš tak avto v garaži pa še bolj natunanga in samo za track day

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
No, sej pol se pa čist razumemo: men je u iber čudn avto in ga ne bi imel niti pod razno.
Sicer si ga pa sploh ne morem privoščit ....
cheer.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik alter01032010 pravi:
In če mi misliš v tole "uturit" Aston Martina (recimo DB9), si se presneto zmotil ... Aston je preprosto MLJASK
cheer.gif
, tole pa "krneki" ...

Poanta je bila drugje...takšen avtomobil si omisli nekdo, ki že ima avto za vsak dan, po možnosti je pri tistem tudi uporabil kanček okusa (Astona in 8-ko sem vturil zraven, ker sta slučajno dva izmed najlepših kosov plehovja na svetu), to pa si kupi s točno določenim namenom...