Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Imam en Wordov dokument, ki bi ga rabil spraviti v sliko. Obstaja kak program, s katerim bi lahko zajel večji del, kot ga lahko s print screenom? Najdu sem sicer neke programe, ampak nobenega, s katerim bi lahko zajel večjo višino.
Super, hvala da si omenu, da ima PDFcreator (ga imam že od prej; za izdelavo PDF-jev) to možnost. Sem našeč opcijo, da se namesto kot pdf shrani kot jpg in voila - dobil to, kar sem iskal.
Sam dokument "printam" v PDF. Je možno tudi "printat" v TIF? Vedno več strank nam razne dokumente pišilja v TIF obliki.
Mislim da zaradi zaščite. Iz pravega (prvega) PDF lahko posesaš vsebino za kakšen drug program.
Tiff format je do neke mere smiseln za shranjevanje slik in rastrske grafike, ker shranjuje brez izgube kvalitete. Za shranjevanje dokumentov je pa brez veze. Sumim, da dobiš vedno več dokumentov v tem formatu, ker je nekaterih skenerjih privzet in ljudje ne znajo nastaviti drugega formata.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.