In ti to iz prve roke veš?Letnik 70 in mlajse. Marsikatera gangbang tudi realizira (vsaj 1x), ostale pa sanjajo, sej naj bi bila najpogostejsa fantazija. Ostalo pa itak prakticira VEČ kot 50posto....
In ti to iz prve roke veš?Letnik 70 in mlajse. Marsikatera gangbang tudi realizira (vsaj 1x), ostale pa sanjajo, sej naj bi bila najpogostejsa fantazija. Ostalo pa itak prakticira VEČ kot 50posto....
Mene bolj zanima, kaj se je zgodilo tistega usodnega leta 70.In ti to iz prve roke veš?
In od takrat sam še u dupe pa v usta?Kontracepcijske pilule.....in začetek ženske emancipacije? (In zdej smo kjer smo9
Ko sva/so končali z kako....je bil eden od "argumentov"....ampak u rit sm ti pa pustila...
Ja nevem, iz prve roke, prvega tiča....in kar nekaj iz druge roke, kateri verjamem 99% Ima pa vsaka od teh 7. Stopnjo izobrazbe ali vec....ce to slucajno komurkoli karkoli pomeniIn ti to iz prve roke veš?
kaj pa tina od roberta?tolk kolk je ona črnih in belih kalamarov prekurblala, ni nobena haha
za druge ne vem.....men je blo bl tko....dejmo probat če je že izrazila željo.....drgač si za v blato rihtam drugačne zadeve (4x4)...Kaj to mu je drugače hotela povedat, da ima malga?
land cruiser?za druge ne vem.....men je blo bl tko....dejmo probat če je že izrazila željo.....drgač si za v blato rihtam drugačne zadeve (4x4)...
Mene je bolelo....njej je pa pasal ker je bla v podrejenem položaju...in ker ni mela kontrole nad situacijo
Bolj od vsega mi je fascinantno da je bilo to predstavljeno kot nek (kontra)argument pri/proti razhodu.... češ...ker si me v rito pa mi2 nisva kr tko...al neki...LoL..
Jah prej bi mislna na take zadeve preden si zamorila sceno z debilizmi
Baje da je zunaj posnetek ala Severina alias Tina v duatu z Snežičem... baba čula baba rekla...kaj pa tina od roberta?
uff zetor...spomin na stare čase.
Tud to.....sam je od "SKVO"
Hmmm...berem iz priročnika, da moraš sprostit pakšu al pa mal več svinjske masti...ili da zoveš brata Vazeljina. S čim te pa je?za druge ne vem.....men je blo bl tko....dejmo probat če je že izrazila željo.....drgač si za v blato rihtam drugačne zadeve (4x4)...
Mene je bolelo....njej je pa pasal ker je bla v podrejenem položaju...in ker ni mela kontrole nad situacijo
Bolj od vsega mi je fascinantno da je bilo to predstavljeno kot nek (kontra)argument pri/proti razhodu.... češ...ker si me v rito pa mi2 nisva kr tko...al neki...LoL..
Jah prej bi mislna na take zadeve preden si zamorila sceno z debilizmi
Ja kaj si pa potem ti, če toliko takšnih poznaš, verjetno celo intimno. Kurbir ali fatalni moškiNe vem kaj si hotu povedat, dejstvo je pa, da takih kurbic, kot so Slovenke, zlepa ne najdeš! Meni je sicer to kul...ket smisel babe je ravno to. Za pogovarjat imamo pa dovolj kretenov na Alterju...
Heh....sem te pričakoval v kaki bolj znanstveni verziji.....potem pa tkole...Hmmm...berem iz priročnika, da moraš sprostit pakšu al pa mal več svinjske masti...ili da zoveš brata Vazeljina. S čim te pa je?