Woke!2!

B81

22. jul 2007
38.337
11.430
113
Komentarji v clanku... kjer lahko vidis deda psa, ki ga drug ded pelje na povodcu... cist mozno, da bi normalna parada sla skozi ampak so jo ti anarhisti sami zjebali. Zdaj pa v jok in na drevo.

Imajo pa dvotretjinsko podporo, tako da nekaj so ze delali prav, v zrak jim pa skacejo njihovi kolesarji...

• Všeč mi je
Reactions: koliko in delavec44

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.755
1.899
113
pust v Cerknici, Kurentovanje, Miklavževa povorka...Ne vidim bistvene razlike in posledično ne vem zakaj omejevati eno in drugo.

Jaz pa vidim. To so vse parade, ki niso osredotočene na spolno usmerjenost in so vsi dobrodošli. Kaj naj jaz delam na pride paradi? Kje je moja straight parada? Ali ni to diskriminacija?

V bistvu pa nič od tega ni potrebno. Naj sex zadeve lepo ostanejo privat. Kdo jim kaj hoče v 2025.

• Všeč mi je
Reactions: koliko

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
2.007
417
83
V bistvu so kurenti povečini straight kleni moški in imajo svojo parado :D
Ne vem kaj naj bi ti tam delal, ravno tako ne vem zase...
Saj mi ne skačejo po dvorišču, kaj pa delajo na javnem prostoru, pa lahko mirno zaobidem, tako kot kurentovanje, ki mi gre zaradi hrupa zvoncev pošteno na živce, posledično sem takrat pač nekje drugje

• Wow
Reactions: koliko

B81

22. jul 2007
38.337
11.430
113
Ko moras drugim dokazovat, da si ponosem na svoj "kiks narave" ali drugacnost, to ni vec ponos...to je strah pred neodobravanjem in zelja po sprejemanju al kak je rekel..

Kurentovanje sega stoletja nazaj in ga vecina ljudi z zanimanjem spremlja, ne gre lih enacit..

• Všeč mi je
Reactions: Holobist in koliko

hermann

Guru
19. mar 2014
9.808
6.753
113
Ideja pride parade je meni butasta in brezvezna in mi gre na živce. Ampak če se to prepove naj se prepove tudi vse ostale shode, ker jih je večina tudi butastih in brezveznih in mi grejo na živce.

Kako je policijsko prepoznavanje obrazov narobe pa ne bom začenjal.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.886
4.499
113
Ja, zato ker hodijo kot strašila in ne spoštujejo družbenih norm.

Po drugi strani pa ne smeš za plot scat iti, da te ne bi nekdo štrajfno.

• Haha
Reactions: jest5 in aljoman

hermann

Guru
19. mar 2014
9.808
6.753
113
Strašila so nagravžna za pogledat in ko končajo razkazovanje grejo. Če je vse poscano pa smrdi še en čas. Ni mi glih primerjava.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.755
1.899
113
To bo to ja, vrhunska psihologija fantje. Če me Rusi motijo, sem na skrivaj rusofil. Če me Američani motijo, sem na skrivaj trumpofil.

Najbolje, da se vsi pretvarjamo, da nas nič ne moti. Da nas slučajno kdo za koga ne označi. I'm too old for this shit.

• Všeč mi je
Reactions: Holobist in MrDaco

hermann

Guru
19. mar 2014
9.808
6.753
113
Jaz sem človek brez predsodkov in me motijo vsi po spisku :evil: Dostikrat sicer pravim, da me tisti, ki so se rodili kakršni so pač se (barva kože,, p*dri, itd.) niti ne motijo, ker niso imeli vpliva na to kakšni so se rodili. Nimam pa tolerance do človeške neumnosti, kamor bi pa tele pride parade skupaj z ostalimi wokizmi komot spadale.

Ampak... razumem pa kdaj je neko početje čisto enostavno narobe in se nam lahko vsem vrne kot bumerang. Policijsko snemanje in identifikacija samo določene skupine folka bi moralo v vseh prižgat alarme.

disc

Guru
4. feb 2011
2.474
594
113
Kar se teh parad tiče, mi je zanimivo, da pri gay paradah oz paradah ponosa smo/moramo biti vsi strpni.

Če bi pa organiziral straight parado, bi te pa zmerjali kot nestrpneža. Al pa da bi imel slogan, ponosen, da sem strejt ...

Pa nimam drugače nič proti gejem/lezbijkam. Samo pomojem bi se moralo pri LGBT končati, kar so pa une kratice naprej mi je pa mal too much.