Woke!2!

delter333

Guru
21. maj 2010
1.941
1.630
113
Notranjska
Vau skloniti se bom mogu. Ja nevem ce to preživim
Enkrat, dvakrat, 100x. Stari ata, mama?
Point je da se sili večino prilagajati manjši populaciji brez pravega razmisleka.
Kaj pa tisti minoren procent folka 210?
Dejmo še njim na pravo višino.
Za dobro mero pa še enega vmes.
Upam, da si mlad/a/o želim ti pa dolgo življenje, da doživiš vse manifestacije podobnih zablod na lastni koži in kdaj boš doživel/a/o točko ko boš ugotovil/a/o da je to ena velika neumnost!

• Všeč mi je
Reactions: Daniel in nacek

corsol

Guru
11. mar 2010
3.149
1.059
113
Enkrat, dvakrat, 100x. Stari ata, mama?
Point je da se sili večino prilagajati manjši populaciji brez pravega razmisleka.
Kaj pa tisti minoren procent folka 210?
Dejmo še njim na pravo višino.
Za dobro mero pa še enega vmes.
Upam, da si mlad/a/o želim ti pa dolgo življenje, da doživiš vse manifestacije podobnih zablod na lastni koži in kdaj boš doživel/a/o točko ko boš ugotovil/a/o da je to ena velika neumnost!
A to so ta novi domofoni taki da je treba z nosom zvonit ?

• Haha
Reactions: aljoman

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.229
1.279
113
43
To ka ne iščeš
This isn’t is the “Māori community”. It’s Destiny church, a far-right christian fundamentalist cult.
The vast majority of Māori who I met are staunch pro-Palestine, relate to Palestinians, & recognise that we share similar stories of dispossession & oppression.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.219
1.196
113
Pozanimaj se kdo so tej katoliški "Maori" pa te se vrni
Točno to, kar bi tudi pri nas rabili. Nekaj zdrave kmečke pameti.
1. spola sta dva, kako se kdo identificira in kaj počne v spalnici, naj tam ostane, ni treba tega na praadi razglašat.
2. islam ni kompatibilen z ničemer. Še njihove struje se med sabo sovražijo.Na srečo. (na žalost pa premalo)

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.229
1.279
113
43
Točno to, kar bi tudi pri nas rabili. Nekaj zdrave kmečke pameti.
1. spola sta dva, kako se kdo identificira in kaj počne v spalnici, naj tam ostane, ni treba tega na praadi razglašat.
2. islam ni kompatibilen z ničemer. Še njihove struje se med sabo sovražijo.Na srečo. (na žalost pa premalo)
1. Kaj ima spol veze s spalnico? Parada je nastala izključno zaradi hejeterjev.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.219
1.196
113
Če se nekdo identificira kot kisla kumarica, me to ne zanima, še manj me pa zanima, kako to v spalnici zgleda.

In če se držijo zgornjea pravila, me ne motijo.

Ko pa začnejo težiti, ker jih "nepravilno" imenujemo on/ona namesto kisla kumara, imamo pa problem.

• Všeč mi je
Reactions: 8888