Woke!2!

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.102
6.290
113
blizu močvirne prestolnice
Vodstvo OŠ Kanal je naročilo prebarvanje spodnje poslikave, ker “mnogi v učiteljskem zboru menijo, da je upodobitev igralk neprimerna”.

GjlbbfBW8AASCf-.jpg
Žalostno

B81

22. jul 2007
38.036
11.191
113
problem je ker so vsi presuhi in to dvema starima đulfama pred penzijo v učiteljski ekipi ni prav...

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.562
2.359
113
Nadaljevanje prve teme (ker so moderatorji počasni oz mogoče subjektivni)

Zakaj kogarkoli motijo ženski menstrualni dodatki na moškem WCji? Pošči se , poseri se, drkaj pa Idi VN. Aja pa ne si rok pozabit umit. Če že na tampone ne pozabite
Veš kako je to, ti bom razložil, ker si bolj kratke pameti.
Kot lahko tudi sam opaziš se zahodna ˝razvita˝ civilizacija od pojave mobilnih telefonov in družabnih omrežij spreminja z noro hitrostjo. In če smo čisto pošteni, gre zelo na slabše.
Odmik od normalnih, človeških tradicionalnih norm je nekje tako ekstremen, da je to absurd. Razne woke agende, menjave spolov...
In tamponi, vložki na moških WC-jih pašejo točno v to kategorijo nenormalnih odmikov v nekaj kar je popolnoma nepotrebno.

Osnovno znanje anatomije ti pove, da si moški s tamponom in vložkom nima kaj pomagat.

Mogoče edino v primeru, da takemu posebnežu en normalen dec razbije gobec in potem tampon/vložek uporabi za zaustavitev krvavitve iz nosu.

To je edini uporabni primer - in če sem čisto pošten, mislim da bi bil za te woke mentalne bolnike edini primeren sistem resetiranja trdo delo in po potrebi občasno ćebovanje, da se jih sestavi v neke kolikor toliko normalno funkcionalne ljudi.

Ker od teh woke kretenov ni nobene dodane vrednosti, to so samo balast normalni družbi.

• Všeč mi je
Reactions: Daniel

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.211
1.272
113
43
Veš kako je to, ti bom razložil, ker si bolj kratke pameti.
Kot lahko tudi sam opaziš se zahodna ˝razvita˝ civilizacija od pojave mobilnih telefonov in družabnih omrežij spreminja z noro hitrostjo. In če smo čisto pošteni, gre zelo na slabše.
Odmik od normalnih, človeških tradicionalnih norm je nekje tako ekstremen, da je to absurd. Razne woke agende, menjave spolov...
In tamponi, vložki na moških WC-jih pašejo točno v to kategorijo nenormalnih odmikov v nekaj kar je popolnoma nepotrebno.

Osnovno znanje anatomije ti pove, da si moški s tamponom in vložkom nima kaj pomagat.

Mogoče edino v primeru, da takemu posebnežu en normalen dec razbije gobec in potem tampon/vložek uporabi za zaustavitev krvavitve iz nosu.

To je edini uporabni primer - in če sem čisto pošten, mislim da bi bil za te woke mentalne bolnike edini primeren sistem resetiranja trdo delo in po potrebi občasno ćebovanje, da se jih sestavi v neke kolikor toliko normalno funkcionalne ljudi.

Ker od teh woke kretenov ni nobene dodane vrednosti, to so samo balast normalni družbi.
Gre na slabše ja. Ker se debili in hejtrji kak si ti vtikate v stvari ki se vas ne tičejo. Najlaže je jezo in sovraštvo zlivat na internetu ker te noben ne more čez ekran na peso ruknt. Seveda so ekstremi kak povsod. Razlika je samo v tem da so eni bolj nasilni kot drugi.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.232
16.524
113
Kot si napisal - ne štekaš. Nisi in ne boš. Niti približno ne vidiš celotne problematike in se fokusiraš zgolj na en delček.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.232
16.524
113
To ti povsem verjamem, da ga ne vidiš. Kot sem ti verjel prej, ko si napisal, da ne štekaš. Čao bao pa zdrav ostani.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.163
3.855
113
Težki so ti moderni problemi ja. Od služenja vojaškega roka smo prispeli do tamponov v moških straniščih. Napredek civilizacije.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.366
3.947
113
Niti jaz ne vidim problema, če nek moški benti, ker ne ve kam naj si tampon namesti.