Woke!2!

Schime

Guru
22. nov 2008
2.017
793
113
Moti ne je pa neumno. Kot bi recimo pisoar postavil v ženski wc. Motilo verjento ne bi je pa isto neumno. Sklepam, da je to na FDV. Tako, da jim predlagam uni wc, če imajo take težave sami s seboj in z doseganjem enakopravnosti in nediskriminacije.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.187
1.175
113
Zakaj kogarkoli motijo ženski menstrualni dodatki na moškem WCji?
Ker je to metanje denarja skozi okno.
Popolnoma nepotrebno, in bo samo prah nabiralo.
Edini, ki bo imel korist, je dobavitelj teh avtomatov.

Ta faks že prej ni bil ravno na dobrem glasu, zdaj pa sem prepričan, da je zaradi te "pridobitve" večini diplomantov še bolj nerodno povedat, od kje imajo diplomo.

PS: kdaj bomo dobili moški oddelek v porodnišnici? Ali se na tem že kaj dela? In če ne, zakaj ne? To bi morala biti glavna prioriteta!!!

PPs: bodo na oddelku stregli pivo?

PPPS: pisoar na ženskem WCju je tudi nujno potreben, zaradi tistih najbolj emancipiranih, ki stoje ščijejo. Ki ne počepnejo pred ničimer.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.187
1.175
113
Torej: tamponi na moškem WCju so kot padala v potniškem avioni. Neuporabno, korist ima le dobavitelj, povišane stroške pa vsi.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.134
1.251
113
42
Dokler te en debil na peso rukne. Pol boš pa jokal za tamponi na wcji. Že poleg jokanja tak

• Haha
Reactions: tomi

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.181
16.458
113
Nadaljevanje prve teme (ker so moderatorji počasni oz mogoče subjektivni)
:zavijazocmi:

Ti pa si ej... zakaj ne napišeš enostavno po resnici, da si ta topic odpru samo zato, ker si v original Woke temi dobil ban in ne moreš pisat ter si namesto, da bi se s kom dogovoril za odstranitev tega bana sedaj enostavno odpru novo temo?

Stara tema je povsem OK, woke debilizmi se pa itak zaradi posredne povezanosti navajajo tudi v drugih topicih tako da je po mojem mnenju nov topic na to temo povsem nepotreben.

• Všeč mi je
Reactions: Yogi

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.187
1.175
113
Dokler te en debil na peso rukne. Pol boš pa jokal za tamponi na wcji. Že poleg jokanja tak
Če naj bi to bil glavni namen tamponi na moških wcjih, potem bi poleg kondomata bil bolj smiseln "flajštro-mat".
Po eni strani bi vam kar privoščil, da muslimani prevladajo. Bi vam hitro razložili, kako stvari stojijo in za kaj se tampon uporablja. Potem bi pa še vse tamponomate iz wcjev odstranili, ker baba itak nima kaj izven bajte iskat.

B81

22. jul 2007
37.875
11.093
113
Nadaljevanje prve teme (ker so moderatorji počasni oz mogoče subjektivni)

Zakaj kogarkoli motijo ženski menstrualni dodatki na moškem WCji? Pošči se , poseri se, drkaj pa Idi VN. Aja pa ne si rok pozabit umit. Če že na tampone ne pozabite
v normalnem svetu bil aparat bil tam zato, če je ženski wc poln in babnica prileti na moškega...da ima pri roki. Ampak kako smo lahko do zdaj živeli brez tega, mi ni jasno. Ti veš mogoče, kako?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.134
1.251
113
42
V normalnem svetu bi imeli skupne WCje in živeli v miru.
Ko smo včasih hodili žurat pa so bili ženski WCji polni se noben ni pritoževal če je kaka ženska prišla na moski WC