Za s.p. ali doo je dovoljena home verzija ali mora biti kaka druga? Original OEM skupaj z računalnikom?
Veže se na matično ploščo. Če si prijavljen v Windowse z MS računom, se pa baje ključ celo prenese na nov PC. To še nisem probal, tako da ne morem 100% trditiOni so si dali v pravilnik, da je z njihove strani ključ legalen in iz njihove strani nisi ničesar kršil. Lahko pa si kršil kak drug zakon, ki bi motil koga drugega. Tako si jaz tole predstavljam.
Imam pa eno vprašanje...če se ključ veže na hardware in če zamenjaš kako osnovno ali grafično...a postane ključ neveljaven? Na kateri del hardwara se veže?
Jaz sem imel v podjetju home verzijo, pa ni bilo problemov. Važno da ima original računZa s.p. ali doo je dovoljena home verzija ali mora biti kaka druga? Original OEM skupaj z računalnikom?
Linux sem omenil za povprečnega uporabnika, internet, office, mp3 muska, slike, gledanje filmov.To vse dela, brez da se igraš z licencami.Mah linux-i...
Vse ok....edin 3/4 programov ki si jih navajen na Winsih potem ne dela....recimo vse kar je za garmin ni nadomestka (basecamp itd)
Ko smo že ravno win/linux...
A je kakšna special fora da Linuxe povoziš z Winsi?
Ker mi ne rata....naredim boot USB ključek v Linuxu z WoeUSB...in ne zlavfa...
Disk sem žnjx formatiral vmes...na NTFS... Kot da linuxi ne bi pustili narest bootable Windows slike na usbju...?