Se strinjam, AMPAK kako hudiča si lahko privoščijo, da update tako zj.. sistem, da se le ta ne postavi več nazaj. Pa rollback in vse ostale možnosti gor ali dol. Ko se mi je to zgodilo, sem malo posrfal in je ogromno točno takih težav. WTF? Jaz namreč nimam nobenih problemov z drugimi programi, ki jih uporabljam, le sistem se mi je sesul.IMHO je to zajeb vzdrževalca/avtorja programa. Predno me boste napadli bom razložil zakaj imam tako mišljenje...
Obstaja program Windows Insider, kjer prijavljeni uporabniki (naj bi bili to razvijalci oz. programerji) kjer so vsi novi buildi in popravki (aka Creator update, April 2018 update...) na voljo vsaj nekaj mesecev predno jih MS spusti v javnost preko rednega patchanja... Tako naj bi imeli dovolj časa da preverijo kompatibilnost svojih programov oz. izdelkov z prihajajočimi novostmi. Koliko od slovenskih/ostalih garažnih programerjev pa to zares naredi? Verjetno nullkommajozef procenta... Zato je pizdakanje na MS popolnoma neupravičeno, raje se pizdakajte na tiste, ki vam vzdržujejo program. Seveda če imate vzdrževalko (ali ste mogoče preškrti za to?) Poleg tega redno posodabljanje samega OS pripravi sistem na mehak prehod na večjo posodobitev (načrtovani potrebni popravki) in načeloma ni šokov...
Ja, če pa sistem(e) jemlješ z levo roko se ti pa komot zgodi katastrofa... Še tako se ti lahko zalomi...
Btw.: imam vključeno samodejno (oz. bolje rečeno, SEM IMEL ) posodabljanje, tako da se je moj računalnik posodobil le za build in ne iz neke stare verzije.
Mnjah, bo že.
Je pa zanimivo tole: zaradi podobnega sranja, sem zamenjal platformo telefona in ko se mi je to zgodilo, je bila takoj misel, očitno bo treba še faking platformo računalnika zamenjat. Dejansko sami sebi konkretno škodijo s takimi zaj... in odganjajo uporabnike drugam oz. k pogledu za alternativami. izgleda bom kmalu odprl temo: najamem star Apple prenosnik... Lool.