Citat:
Uporabnik KrNeki99 pravi:
se pravi da si v 1% uporabnikov ki ve kaj hoce. Ostalim je vseeno samo da ima FB, GMail, ...
tistim ki jim je dovolj FB, Gmail... zagotovo ne priporočam Win tablice, ker dobiš pri androidu zadevo boljšo in ceneje.
Citat:
se pravi da si v 1% uporabnikov ki ve kaj hoce. Ostalim je vseeno samo da ima FB, GMail, ...
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
Citat:
tistim ki jim je dovolj FB, Gmail... zagotovo ne priporočam Win tablice, ker dobiš pri androidu zadevo boljšo in ceneje.
Citat:
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
Citat:
Moja pravi da ne ! Drzi samo zadnja beseda... da je ceneje.
Kero tablico z Androidom imas in katero WinRT ?
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
Citat:
Moja pravi da ne ! Drzi samo zadnja beseda... da je ceneje.
Kero tablico z Androidom imas in katero WinRT ?
Android imam Samsung Galaxy S3, isti k.. kot android tablica samo da ima manjši ekran
Win tablico imam Asus VivoTab Smart
ne za gmail in ne za FB ni nobene pametne aplikacije za Win tablice.
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
V oktobru dobijo RT-ji še Outlook app. To (pomanjkanje malce bolj napredne aplikacije za mail) je resna pomankljivost za še tako nezahtevnega uporabnika.
Ravnokar preveril v marketu in najdem vsaj 10 aplikacij gmail in vsaj 10 Facebook.Citat:
ne za gmail in ne za FB ni nobene pametne aplikacije za Win tablice.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ma ja... pri polovici piše da je free, čez 3 dni ti pa reče da plačaj ali pa odhebi. Pa te aplikacije so napisane tako da niso vredne pol πzde hladne vode.
Sicer sem sam navdušen nad win tablico, ampak kar se spletnih aplikacij tiče, sem si raje naredil priljubljene v metro explorerju in tam delam, tako z facebookom kot youtubejom. Bi pa moral Microsoft več narediti in spodbujati razvijalce k razvoju aplikacij. Tako sam še naprej igram igre na Androidu, ostale reči pa delam na Win8.