Windows tablice

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Citat:
Uporabnik KrNeki99 pravi:
se pravi da si v 1% uporabnikov ki ve kaj hoce. Ostalim je vseeno samo da ima FB, GMail, ...

tistim ki jim je dovolj FB, Gmail... zagotovo ne priporočam Win tablice, ker dobiš pri androidu zadevo boljšo in ceneje.

perofero

Pripravnik
27. feb 2013
405
0
16
Sicer malo offtopic... ali je boljše imeti Maca in windowse v virtualcu ali obratno, če so specifikacije hw primerljive oz. boljše za win mašino?

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
V virtualcu je oboje bolj bogo. Dual boot pa windowsi bolje delajo na macu kot obratno. Sicer se da narediti hackntosh, ampak dobiš par sivih las zraven.

KrNeki99

Fizikalc
3. sep 2007
886
25
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
Citat:
se pravi da si v 1% uporabnikov ki ve kaj hoce. Ostalim je vseeno samo da ima FB, GMail, ...

tistim ki jim je dovolj FB, Gmail... zagotovo ne priporočam Win tablice, ker dobiš pri androidu zadevo boljšo in ceneje.

Moja pravi da ne ! Drzi samo zadnja beseda... da je ceneje.

Kero tablico z Androidom imas in katero WinRT ?

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Citat:
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
Citat:

Android imam Samsung Galaxy S3, isti k.. kot android tablica samo da ima manjši ekran
Win tablico imam Asus VivoTab Smart

ne za gmail in ne za FB ni nobene pametne aplikacije za Win tablice.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.015
1.827
113
Emona / Carnium
V oktobru dobijo RT-ji še Outlook app. To (pomanjkanje malce bolj napredne aplikacije za mail) je resna pomankljivost za še tako nezahtevnega uporabnika.

KrNeki99

Fizikalc
3. sep 2007
886
25
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
Citat:

Android imam Samsung Galaxy S3, isti k.. kot android tablica samo da ima manjši ekran
Win tablico imam Asus VivoTab Smart

Tvoja tablica ima polne Win8, sploh ne vem kaj kompliciras z aplikacijo za karkoli.

Za Gmail deluje super native mail aplikacija.

FB drugace cist super dela v IEju (vem da je to za android SciFi)

Drugace smo pa itak na dveh bregovih. Uporabljam SurfaceRT, na androidu se nabira prah. Pri tebi se zgleda na WinRT nabira prah?

KrNeki99

Fizikalc
3. sep 2007
886
25
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
V oktobru dobijo RT-ji še Outlook app. To (pomanjkanje malce bolj napredne aplikacije za mail) je resna pomankljivost za še tako nezahtevnega uporabnika.

cist iz radovednosti, kaj manjka v "MailRT" aplikaciji za Win8, da bo nezahtevni uporabnik pogresal ?

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Sem že napisal, da meni to ustreza kot imam, še najbolj me moti ker ni prave tablične gmail/gchat aplikacije ampak jebat ga, vsega tud ne morem imet
smile-1.gif
Desktop aplikacije je pa težko uporabljat brez miške in tipkovnice. Jest pišem samo omejitve za morebitnega kupca win tablice. Itak 90% ljudi uporablja tablico samo za net+igre

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Ravnokar preveril v marketu in najdem vsaj 10 aplikacij gmail in vsaj 10 Facebook.

Tako, da ne vem po katerih kriterijih naj ne bi bilo teh aplikacij...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.989
6.163
113
Ma ja... pri polovici piše da je free, čez 3 dni ti pa reče da plačaj ali pa odhebi. Pa te aplikacije so napisane tako da niso vredne pol πzde hladne vode.
Sicer sem sam navdušen nad win tablico, ampak kar se spletnih aplikacij tiče, sem si raje naredil priljubljene v metro explorerju in tam delam, tako z facebookom kot youtubejom. Bi pa moral Microsoft več narediti in spodbujati razvijalce k razvoju aplikacij. Tako sam še naprej igram igre na Androidu, ostale reči pa delam na Win8.

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ma ja... pri polovici piše da je free, čez 3 dni ti pa reče da plačaj ali pa odhebi. Pa te aplikacije so napisane tako da niso vredne pol πzde hladne vode.
Sicer sem sam navdušen nad win tablico, ampak kar se spletnih aplikacij tiče, sem si raje naredil priljubljene v metro explorerju in tam delam, tako z facebookom kot youtubejom. Bi pa moral Microsoft več narediti in spodbujati razvijalce k razvoju aplikacij. Tako sam še naprej igram igre na Androidu, ostale reči pa delam na Win8.

si mi z jezika (tipkovnice) vzel
smile-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
ksz

WinRT in WP8 bodo v prihodnje združili in tako bo WinRT dobil lepo število aplikacij iz WP stora.