Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
Citat:
Uporabnik KrNeki99 pravi:
In kaj ti je manjkalo od aplikacij oz. kaj te moti pri Windows8 RT.
Imam SurfaceRT, imam Android, v sluzbi imam dostop do iPad. Iz kakega spektra si ti povzel svoja "dejstva" ?
jest bi reku, vsakemu svoje.
lp
Rabim polne windowse zaradi raznih orodij na terenu (wireshark, inssider, winbox). Internet browser, ki omogoča pinch-to-zoom je samo Internet Explorer, ki pa ne dela čist najbolje pa že na desktopu ga ne maram. Ne obstaja aplikacija za gmail, google chat, google maps... Za remote dostope največ uporabljam RealVNC pa spet ne obstaja verzija za win tablice ampak samo za desktop, s katero je pa težko delat samo s prsti. Sem iz firbca hotel probat kakšno igro, pa je vse skup ena žalost. Še en obični angry birds ne obstaja. Pa nima to veze zame, ker itak nič ne igram, če bi pa to kupil za zabavo in/ali za otroke, bi bil pa problem. Sem hotel kupiti na spletu revijo Monitor za na dopust pa Trafika spet dela samo na iOS in Androidu-u. Sicer na splošno sem zadovoljen za kar rabim, samo motijo me take omejitve napram Andoridu, Applu. Za kaj pa ti uporabljaš WinRT da ti pokrije vse potrebe?