Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
@luka51, Mikrohard, snecer: ja, saj mi je jasno, da se vse pomika v oblak, s tem nimam težav - kdor želi, ta naj. Sam google accounta nimam, oz. ga imam toliko, kot ga potrebujem za svojega Samsunga, da lahko kakšen app naložim. Nič več.
Sem pač staromoden, če hočete; nimam nikakršne potrebe, da imam na vseh napravah vse sinhronizirano; zakaj le? Tako imam na vsaki napravi tisto kar potrebujem... Če sedajle pogledam imenik svojega telefona verjetno za kakih 25% stikov ne vem kdo ti ljudje pravzaprav so. In sedaj naj bi imel vse to smetje na vseh mogočih napravah?
Crome na Androidu mi stalno ponuja, da lahko sinhroniziram priljubljene, pa odprte zavihke itd. Za koji k... le? Rad bi videl Google odločevalca, ki je sposoben na 4" telefonu brskati po enakih straneh kot na 20+" monitorju. Kdor hoče, naj...
In če se Windows že gre telefonijo, bi bilo lepo, da ohranijo obstoječe delujoče zadeve. Do sedaj je prenos stikov prek BT nekaj najbolj enostavnega; pri WP-ju za to potrebuješ vgrajen app. Ok, saj ko ga najdejš je res elegantno...