Windows 8

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Pozor ta OS še ni namenjen uporabi, temveč le pregledu. Je le ena od zgodnjih verzij, da uporabniki vidijo, kako bo stvar enkrat zgledala.

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/iso
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Pri 7, sem bil med taprvimi, takrat ko so testne kode pošiljali....

tole mi pa ne vleče kaj velik....

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Windows 8 so razvili s podporo za touchscreen, pri win7 pa so jo dodali in ni blo to to.Baje. Itak pa dela win8 normalno z miško in tpkovnico.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Odsvetujem instalacijo , ker so debili od microsofta to tak naredli, da mi je win8 povozil win7... Pa mam spet delo, da jim jeb..
Pa sem dal iso na nepomembno particijo, pa ga je instaliralo kar na C namesto , da bi me vprasalo.Niti tega niso vkljucli.Dela pa lepo tekoce novi win8
bonk.gif

gufy

Pripravnik
11. apr 2009
620
18
18
Sem inštaliral na VM, pa ne vem zakaj bi bil tako navdušen nad W8. Mogoče je fajn za "nove" uporabnike, da lahko premetavajo ploščice in je to njihov desktop, za uporabnike prejšnjih windowsov so pa samo dodali še eno "okno" da bo malo več zmešnjave kako pridem do česa

pa še start meni so ukinili... kr neki

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja je bolj tko tko za uporabnika PCja.

Jaz sem med igranjem s metro UIjem želel swype-at po običnem Samsung LCDju.
rolleyes-1.gif
Tko da...zelo uporabno, da bo vse enako na tablici, PCju in podobno na telefonu ampak....z miško pa kar bedarija.

Fino je delovanje, integracija nekaterih stvari bo res poenotila sisteme pa omogočila tudi neukim vsaj Skydrive če ne drugega.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Odsvetujem instalacijo , ker so debili od microsofta to tak naredli, da mi je win8 povozil win7... Pa mam spet delo, da jim jeb..
Pa sem dal iso na nepomembno particijo, pa ga je instaliralo kar na C namesto , da bi me vprasalo.Niti tega niso vkljucli.Dela pa lepo tekoce novi win8
bonk.gif

Inštaliralo ti je na drugo particijo, ki pa jo je preimenoval v C (to naredi ne glede na katero particijo daš windowse, poimenoval jo bo C. Če greš nazaj na 7ko ti bo pa win8 particijo kazalo kot nekaj drugega.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
In v čem je slabši kot Win7? Saj je isto sranje, pač ne uporabljaš metro ui-ja, potem pa ostanejo optimizirani Win7, kar pa ni slabo.

Zdaj boš lahko mel pa še tablico povsem enakovredno PCju in taku tudi syncano brez komplikacij.
zmaga.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Zakaj bi sploh potreboval kak medij? Downloadaj ISO file in ga uporabi v virtualboxu kot CD/DVD pogon.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik s_samotar pravi:
Kako inštalirati win 8 na wirtualbox preko usb ključa? CD pogon je crknu...

Tu poglej http://mojblink.com/torrent/79117/windows_7_ultimate_x86_usb_grp_slipah

Pač je blink ... kaj češ ...

Ampak tu lepo v slikah kaže kako to bootaš na usb ... verjetno je win 8 isti princip kot win 7 ... kar se inštalacije tiče ...

Sem si pa gor naložil danes windows 8 ... za enkrat je še ok ... dobro je, da menijsko vrstico lahko poljubno spreminjaš ... ampak ima en zelo velik minus ...

Nikjer ni X-a, da bi zaprl te Microsoftove aplikacije, ki jih imajo notri .. in drugače ne moreš ven s te aplikacije, če ne pritisneš na MS tipko na tipkovnici ... katastrofa ... edino če je kje kakšna rešitev ... potem pa greš na CTRL-ALT-DELETE in vidiš, da je notri polno aplikacij gor odprtih .. jaz pa spodaj v menijski vrstici nikjer ničesar ne vidim odprtega ...

bmxsun

Zelenc'
3. mar 2012
8
0
1
Ja res zgleda malce čudno, ampak je pač pripravljen v smer touchev ipd. Čeprav tudi meni ni čisto nič všečen.