Windows 8 Tablet

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Govorice so, da bo Microsoft udeležencem BUILDa, ki bo 13ga septembra, potalal quad core tablete z Windows 8. Beta, seveda.

Linkič

Pomoje bo stvar majka, osebno komaj čakam na Windows 8, združitev mobilnih in desktop platform.

dmwajtjt

Zelenc'
10. mar 2010
20
0
1
ravno to sem iskal zdaj po googlu...lepo da še koga zanima to.

tudi jaz bi želel imeti tudi dobro tablico. cena mi ni pomembna. Ker pa sem že več let navajen na windows programe, bi si želel tudi na tablici uporabljat iste programe... sploh pa zaradi določenih programov, ki ne vem če bi jih sploh lahko uporabljal android.. npr ASp32, Slovnica Besana, OFFice, thunderbird... ipd

saj na tabličnem računalniku z win 8 - bi delovali tej programi ne?
na drugem OS pa nebi delovali ane? ni nekega emulatorja?

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Windows 8 bo podpiral x86 in arm arhitekturo. Zelo sumim, da bo večina tablic laufala na armih in boš lahko stare programe pozabil...

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Mislim, da ima brgo povsem prav glede tega, da programi spisani za x86 arhitekturo ne bodo delali na ARM.
Mislim, pa da bo možno na HP Touchpadu poganjati programe iz EasyDebiana. Recimo z Nokio N900 lahko uporabljam poslovenjen OpenOffice (sedaj LibreOffice) s črkovalnikom, Abiword, Iceweasel (Firefox), Icedove (Thunderbird). Z N900 lahko tudi poganjaš WebOS igre brez emulacije, rabiš le nekaj dodatkov.

Nazadnje urejeno: