Windows 8.1 start meni?

I

Izbrisan uporabnik #488

Prenosnik s touchscreenom? verjetno tablica vtaknjena v tipkovnico...

Tehnologija gre res naprej, vendar miške in tipkovnice za delo zaenkrat še ni nič nadomestilo, sploh pa ne touchsreen.

Metro je za normalen PC fail.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.534
443
83
Ne ni. Le uporabit ga je treba kot dodaten sloj namizja. Če ga ne uporabljaš je pa res kot kup nesreče. Nekaj pogosto uporabljenih zadev si daš v tray (na temle pc jih čepi 22, WIN 10 je sicer na njem a se ni nič spremenilo iz 8.1), manj uporabljene pa v metro. Nekaj se pa tudi najde uporabnih aplikacij za metro... Je bolj enostavno prek aplikacije kot iz browserja ali okna. Je pa seveda to tudi stvar navade.

I

Izbrisan uporabnik #488

Vidiš, že govoriš o trayu
smile-1.gif

"Metro" pa sicer vsak dan uporabljam na Windows Phone, ista fora.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja kdo pa na PCju, kjer ima tipkovnico in miš uporablja touch, to bi rabil celo takšen poseben monitor?

Kdo ima sploh kakšno tablico z windowsi?

fail od faila

Imam, neko medion, menjal za ipada in je super z w10... Sprva mi je bil w10 mimo proti w8.1 kar se uporabe na tablici tiče, zej so precej že pofiksali in je zelo ok. Proti ipadu pa mnogo bolj uporabno v vsakem primeru. Mel sem ipada 3, prvi retine, štekal za popizdit, pa kopico funkcij mu manjka...

Nazadnje urejeno:

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.534
443
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Vidiš, že govoriš o trayu
smile-1.gif

"Metro" pa sicer vsak dan uporabljam na Windows Phone, ista fora.
Ja seveda. Saj v tem je bistvo. Dva ločina nivoja. Jih pač nočeš sprejeti. Jambraj še naprej.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Še odposlali niso, tako da se bom še načakal. Vsekakor poročam, čeprav nekaj preveč ne pričakujem za to ceno.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Posodobi na win 10

Kako pa je s temi win10, na začetku se je nekaj pritoževalo, sedaj je že kaj bolje? Ti vse ostane gor, vse laufa normalno dalje, klik, programi...? Bodo res plačljivi s časoma, kaj potem, lahko greš nazaj ali na novo inštalirati sedmico oz. sedaj imam 8.1?

Hvala za odgovore!

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Meni pa ni jasno, zakaj ne moreš odgovorit na vprašanja, ki so zastavljena in zakaj se pogovarjaš sam s sabo.
Lepo sem vprašal, če so še težave, naj počakam še malo, ali naj ruknem upgrade, alii ohrani slike, programe, dela potem klik, ker se mi ne da iskat kje imam certifikate, ..ali bodo plačljivi s časoma.

Ampak ne, ker imaš ti 60+, si full hud k to obvladaš in se igraš doma s kompom, ker drugega dela nimaš, bravo, ploskam! Pejt nazaj penzijo štet.

Nazadnje urejeno:

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
@pleXwriter - ne bodi prepotenten in se nauči brati poste. A želiš vse na pladnju.
Iz napisanega bi lahko prebral, da se pri posodobitvi na Win 10 izbrišejo nekateri programi. Slike, datoteke in ostalo pa ostane.
Lahko imaš probleme z nekaterimi gonilniki, a je vse rešljivo.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Prvo opravičilo, nekaj sem našpičen danes, ampak mi je delovalo, češ kako to ne veš, če pa še jest 60+ vem. Pač nimam veselja brskati za tem, zato sem lepo vprašal. Se zahvaljujem za odgovor! Za opravičilo pa lahko vrček zvrneva, usput, pa prinesem svoj laptop, pa še mojega poštimava
wink-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Ti sporočim, če se bo francl oglasil, žejna ne bova, ta centralna pozimi je res hudič za grlo
smile-1.gif

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Ko nadgradiš na win 10 vse dela. Kar klikni na nadgradnjo, nič ti ne bo žal.
Vse kar je blo pomembnih lapsusov so zakrpal. Za neko domačo uporabo že prej ni bilo nič kritičnega. Nlb Klik in vse drugo dela.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Pa zdaj so veliko že pofiksali, izzid je bil pa prenagljen, drži, držali so se pač roka, ki je bil potegnjen iz nekje...