Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
buteln si kvečjemu ti, V XP dela 90% vseh programov, v DOS pa 0.00003%.
S knjigo za buteljne nisem mislil nikogar žaliti, mislil sem na kakega priročnikov za telebane, za katere si gotovo že slišal, drugače pa poguglaj. Jezi me, ker človek pavšalno optožuje nek opracijski sistem, da je zanič, ker v njem ne laufa Outlook Express in ker mu ni všeč grafika. Pri tem pa so Win7 svetlobna leta pred XP-ji na vseh področjih.
Glede programov, ki da ne delujejo v Win7, je pa takole. Jaz še nisem videl takega, ki ne bi deloval. Če ne direktno, pa v XP mode. Pravkar sem uredil učilnico, kjer imajo vsi računalniki Win7 64, pri tem se pa uporabljajo tudi neki precej zastareli grafični programi. Pa vse deluje. V 64-bitnih ne deluje samo kaka zastarela periferija, za katero se proizvajalcu ne ljubi več pisati 64-bitnih driverjev. Pa še to se da preko XP moda skoraj vedno oživiti.
Kot vedno, preštudiraj, preizkusi in potem kritiziraj.
Glej brez skrbi, da sem zelo natančno preštudiral prednosti, ki jih ima Win7-praktično niti ene zame uporabne.
Ima pa toliko slabosti, da sem se več dni trudil, da bi se ga navadil potem se mi je pa zmešalo in sem originalno naložene win7 odstranil in zamenjal z zame stokrat boljšimi XPji, ki delajo odlično brez najmanjšega štekanja, win7 mi je pa že na novem računalniku rahlo zmrzoval-ni delal tako popolnoma tekoče.
Požrlo mi je sicer cel dan, da sem ga uspel zbrisati, na novo naložiti XP ter potem najti vse gonilnike,ker je imel priložene samo za Win7 ampak sem sedaj zelo vesel, da sem šel v to.
OE uporabljam od prvega dne, ko smo dobili internet in enostavno zanj ne najdem zamenjave.
Win.live pošta je zanič, thunderbird tudi, incerdimail še bolj, office outlook mi pa tudi ni všeč pa še vsaj ene 20.000 shranjenih poštnih sporočil ni znal uvoziti-pri OE na XPjih sem pa samo vpisal mapo, kjer imam shranjene in je v trenutku preklopil nanje-vključno z adresarjem....
Potem kar zaklene določene mape do katerih se sploh ne da, škoda mi je tudi časa za to, da se zajebavam kje je po novem kaj, nova grafika mi tudi ni všeč, še posebej me moti, ker se tričetrt stvari ne da prilagoditi po svoje-pa vsaj temo Win-XP bi lahko imeli, gadgeti so tudi brezvezni,.....
Zagotovo niti v združljivostnem načinu v Win 7 ne dela Tarok MC, ki v XPjih dela brezhibno.
Tukaj ga imaš pa ga usposobi na Win7
http://www.multiupload.com/E80YLGDUBE
Skratka ne vem zakaj bi se zajebaval z win7, če v njem nisem našel niti ene uporabne prednosti, slabosti pa cel kup?
Lp