Kar naenkrat mi na tem sranju ne dela več povezava na internet. Poveže se normalno z routerjem (WAP in MAC zaščita), vendar net ne dela. Enostavno ne dobi dodeljenega IP naslova (to je pomoč od sedmice javila). Torej, na omrežje se normalno poveže, vendar piše, da je omejen dostop in pa namesto imena omrežja je Unidenfied network.
ipconfig mi pravi, da je neki zunanji IP naslov (169....
) in v oklepaju (Preffered). Mislim, wtf? Nobenih prenastavitev ni bilo in sedaj sranje ne dela. Dal 100x popravi povezavo, resetiral računalnik, prenastavil router in ga resetiral in nula. Ostali računalniki normalno delajo isto kot prej. Router je Siolov za optiko, problematičen prenosnik pa Lenovo. A se da to kaj poštimat ali naj vse skupaj treščim v zid.
Podoben problem sem imel sicer tudi na Visti na enem Dellu, ko je kar en dan nehal delat. Potem sem počil gor XP-je in o teh težavah nisem več niti sanjal, kaj šele razmišljal ali da bi jih imel.
Povezava problematičnega prenosnika preko Joiku Spota (wlan od Nokie) šiba normalno.
ipconfig mi pravi, da je neki zunanji IP naslov (169....
Podoben problem sem imel sicer tudi na Visti na enem Dellu, ko je kar en dan nehal delat. Potem sem počil gor XP-je in o teh težavah nisem več niti sanjal, kaj šele razmišljal ali da bi jih imel.
Povezava problematičnega prenosnika preko Joiku Spota (wlan od Nokie) šiba normalno.