Na osnovi česa pa si ugotovil, da je problem instalacijski disk Windows11?Tale windows je pa dobesedno polizdelek. Clean install - original medij. Mejduš Microsoft.
Asus rog maximus XI
i9 9 generacija
64 gb ram
grafika 1060
Poglej priponko 52456
Sploh ni problem v inštalacijskem disku ampak v sranju od izdelka Microsoft. Ni možno inštalirat niti z originalnega medija niti iz kopijeNa osnovi česa pa si ugotovil, da je problem instalacijski disk Windows11?
Oh, poskusi najprej preveriti vse v zvezi z računalnikom. Nadgradnjo lahko izvršiš tudi preko interneta.Sploh ni problem v inštalacijskem disku ampak v sranju od izdelka Microsoft. Ni možno inštalirat niti z originalnega medija niti iz kopije
Vse preizkušeno, vse posodobljeno na zadnje verzije gonilnikov, v biosu nastavljeno pa še vedno ne moreš nadgraditi zadeve.Oh, poskusi najprej preveriti vse v zvezi z računalnikom. Nadgradnjo lahko izvršiš tudi preko interneta.
Nekateri pa res nakladate glede WIN11.Res so pol izdelek ampak to boš za res ugotovil še le po inštalaciji ... ostani na 10 še kako leto drugače ti bo žal.
Ne nekateri.... Ves svet.Nekateri pa res nakladate glede WIN11.
Jaz sem začel z WIN 3.1.Ne nekateri.... Ves svet.
Sicer pa:
Poglej priponko 52465
S to razliko da bi ta vzorec lahko vlekli še nazaj....
Win milenium, windows 2000, windows 98 se in navaden 98,..... Kar je bil tudi moj začetek.
Smo mel ta vikend lan party, vsi na win10, samo jaz na win11, v vseh igrah probleme vidt druge igre v mrezi. Manual ip connect pa delal. Drugace pa vizualno se mi dopadejo, razen tisti extra klik za dodatne moznosti, ko stisnes desn gumb...
hvala, samo itak mi ni main pc... tako da mi je vseeno... tisto 1x na 3 mesece je pa tudi vseeno...Saj tisti extra klik se da urediti. Link
Če se ne motim je nek pogoj za inštalacijo 11ke neka nastavitev v biosu. Vsaj pri meni je bilo tako. Ne spomnim se kaj mislim da nekaj na TPM al neki podobnegaTale windows je pa dobesedno polizdelek. Clean install - original medij. Mejduš Microsoft.
Asus rog maximus XI
i9 9 generacija
64 gb ram
grafika 1060
Poglej priponko 52456
Saj to je blo vedno tak. Spomni se najbolj zwgretih na win98. Al pa eni ko še zaj negrejo iz 7-ke ker ke 10-ka nedokončan polizdelek.Ne nekateri.... Ves svet.
Sicer pa:
Poglej priponko 52465
S to razliko da bi ta vzorec lahko vlekli še nazaj....
Win milenium, windows 2000, windows 98 se in navaden 98,..... Kar je bil tudi moj začetek.