Win7 ne prepozna Nuvija

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
Citat:
Uporabnik stojko pravi:
Vsa zadeva je zelo enostavna.
Desen klik na moj računalnik, Upravljaj, Upravljanje diskov,.
Tam najdi tvoj Garmin. Spet desen klik na Garminu, Spremeni črko pogona...., Spremeni, v oknu si izberi eno od drugih črk (najbolje Z) Potrdi izbiro in TO JE TO !!!

ko izberem enega od dveh "garminov", da spremenim črko, mi program zmrzne.
za pop***

zanimivo je to: takoj, ko priklopim na kabel mi zazna dva mass storageja. čez par sekund, ko se na garminu prikaže ikona računalnika, ta dva mass storagea zgineta iz raziskovalca...

Nazadnje urejeno:

zakon

Guru
16. maj 2008
8.806
829
113
toti Maribor
Meni se je dogajalo isto. Počakaj, da se prižge odklopi kabel, ko te vpraša, če nadaljuje na baterije potrdi in ga nato še enkrat priklopi. Jaz sem ga zaradi tega imel celo na servisu vendar niso ugotovili napake. Rekli so ,da nekaj ni v redu z mojimi kontakti za USB na računalniku. Še vedno se ne poveže v prvo, ampak šele v 3-4-tem poizkusi.

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
me sploh ne vpraša ali nadaljuje na baterije.. takoj se pojavi "ikona" za PC...
V Win pa javi napako, da ena izmed USB naprav ni prepoznana.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Odpreš raziskovalca (tako v Win XP kot v Win 7), potem pritisneš tipko ALT in lej ga vraga, pokaže se zana menujska vrstica kot v XPjih... Potem pa že znaš...
Isto velja za IE v Win 7...

zakon

Guru
16. maj 2008
8.806
829
113
toti Maribor
Ko se pojavi ikona za PC potegni kabel ven in potem te vpraša. Probaj naložit Garmin USB driver. Meni je enkrat, ko sem priklopil garmina inštaliralo driver OMAP2430, kje je to našel ne vem. Pojdi pod upravitelja naprav in poglej, če ti pri storage volume kaže rumeni klicaj. Če ga imaš klikni odstrani napravo. Najbolje pa je, da v upravitelju odstraniš vse USB naprave in računalnik ponovno zaženeš.

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Ko se pojavi ikona za PC potegni kabel ven in potem te vpraša.

me ne vpraša.. se samo na novo zažene. Garmin je updatan na 5.0.

včasih imam rumeno ikono za neznano napravo, včasih ne.. čist random. Včasih (redko) mi prepozna F:\GARMIN ampak ne morem dostopat v napravo.

Ma, še dobro, da imam še en PC na WinXP, da poštimam.

Bi mogu probat na kakem drugem Win7 pcju... sumim moje Windowse...