WIN 8.1 nekaj vprašanj

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Zdravo!

Je možno da uporabljaš brez Microsoft račun programe, ki so že dodani (Skype.....)

Če je možno, me zanima kako skenslati te vpise za Microsoft račune

Hvala

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ksz... Pa kaj za vraga vas tako moti ta račun? Android naprava (tablica in telefon) je tudi neuporabna brez Google računa za njihovo trgovino (dejansko ne moreš naložiti skoraj nobene aplikacije) in jabolčna naprava isto... Mikromehki je pač ubral podobno taktiko. Ali si enterprise uporabnik in imaš domenski račun ali pa si home-user in kot tak se ne razlikuješ od prvih dveh.

I

Izbrisan uporabnik #488

To je res, samo MS račun je povsem neuporaben, ker google obvladuje vse in se z gmailom lahko kamorkoli prijaviš.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
To je res, samo MS račun je povsem neuporaben, ker google obvladuje vse in se z gmailom lahko kamorkoli prijaviš.
In kdo ti to brani? Moj MS account tudi vsebuje e-mail iz volja.net.
Recimo Apple ID tudi ni zadovoljen Goolovim računim, ampak kot e-mail pa je dober. Pa Facebook tudi ni zadovoljen z Google računom, pa LinkedIN, pa Ask... Če ti naštejem samo nekaj najbolj prepoznavnih...

I

Izbrisan uporabnik #488

Apple je itak zaprta eksotika, to je za Američane.

Resnično, kje rabiš MS account? jaz sem si ga moral narediti, ker nisem bil pozoren, da gre pri inštalaciji win 8.1 brez tega.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Stanje je tako ... imam siolovo pošto pa mircosoftov hotmail. Hotmail uporabljam za razne brezvezne prijave v spletne strani, kjer ti potem znajo pošiljate te nadležne spamme, naredil pa sem ga, ko je še MSN Messenger bil tako popularen. Je pa odlično za prijavo v win 8.1, ker po ponovni instalaciji windowsa, ne rabiš priljubljenih za internetni brskalnik na novo rihtati, moji dokumenti ostanejo takšni kot pred namestitvijo itd. Na WP8 pa je še toliko boljše vse skupaj, ker ti shranjuje vse rojstne dneve od prijateljev ... pa telefonske številke so shranjene notri, tako če izgubiš telefon, še imaš vedno vse tel. številke.

Mogoče te jezi dejstvo, da si pri ponovni namestitvi se en čas zafrkaval s prijavo?

I

Izbrisan uporabnik #488

Nisem ponovno nameščal, ampak na drugem sem potem bil bolj pazljiv.
Msn sem tudi imel, pa myspace, a je vse klavrno propadlo.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
MSN ni klavrno propadel. MS je kupil Skype in integriral obe storitvi v eno. Čisto običajne rabote v svetu biznisa.

I

Izbrisan uporabnik #488

Hvala za info, Skype je bil šele obupen :) no zdaj praviš da so združili.