Win 7 se ne zažene

EdZed

Pripravnik
2. dec 2009
63
0
6
Imam problem pri zagonu Win 7 ultimate. Prikaže se mi sporočilo v smislu popravila zagona ali se naj zažene normalno. Karkoli izberem se mi vseskupaj ustavi pri napisu Windows in nato konec. Saj to ne bi bil problem pač bi formatiral in na novo namestil, Ker pa me hčera ni hotela poslušati in si svoje podatke shraniti na drugo particijo na na C ima na zdaj tam en cel kup slik in drugih stvari, brez katerih ne more (tudi za šolo). Ali obstaja kakšna zadeva v Dosu ali podobno da bi naredil prenos teh podatkov na drugo particijo nato pa na novo namestil Windowse.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Linux zagnan s CD-ja.
Ali USB ključka.

(ali Windows zagnan s CD-ja ali USB ključka)

Pa pol skopiraš,

EdZed

Pripravnik
2. dec 2009
63
0
6
Včeraj se pol nisem več ukvarjal z računalnikom (sem kidal sneg) . Stein a mi lahko mal namigneš kateri program je najboljši. Saj vem google ampak dans mamo v službi gužvo, zdele pa mamo malco pa sem mal gledal na netu in me je vse minil, ko dobiš en kup programov in vsak hvali svojega.
Mi je pa čudn da tudi ko vstaviš dvd od windowsov pride isto samo do zagona tam pa zmrzne (sm mislu naredit repair). To se je zgodilo tud pri dvd-ju od Viste ali cd od xp.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Pusti, da laufa malo dlje kot 1min! Meni vcasih po kakem update-u zaganja racunalnik tudi do 5min na enak nacin kot tebi! Mi ostane pri napisu windows, pa ne dela nic! Daj mu recimo ene 20min!

EdZed

Pripravnik
2. dec 2009
63
0
6
Sej mogoče maš pa prav jolly, ker me je mal prej klicala hčera in menda zdej dela bp. Sam na začetku je nekaj pregledoval pol pa je šlo. Včeraj ga res nisem nikoli pustil dlje kot par minut (2-3 minute) zakaj pa danes vse dela pa ne vem. Sem ji pa naročil da takoj preseli podatke na drugo particijo.