Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
na novo sem instaliral windows 7 professional vendar je že original slovenski jezik gor. sedaj me pa zanima če je možno to spremeniti na angleškega? sem bolj navajen na njega....
samo pri prvi instalaciji sem imel na voljo samo slovenski jezik. ker prejšnjo verzijo sm imel angleško in se da potem nadgradit slovenski...ne vem zakaj ne morem obratno..
Če imaš novo škatlo ali prenosnik, verjetno lahko narediš restore (ponekod je tipka F11), verjetno je kakšna skrita particija, sistem se ti postavi v prvotno stanje, kakor da bi prišel iz trgovine.
Seveda, pa prej obvezno naredi backup podatkov in kakšnih nastavitev (mail, favoritsi, ...) na kakšen zunanji disk. Po restoru bo stanje na nuli.
Če je bil računalnik kupljen s prednameščenim OS, je elegantna, a ne najbolj poštena rešitev menjava iz "professional" v "ultimate", potem dobiš dodatne jezike na razpolago pod Windows update.
Zadevo izvedeš z dvema ukazoma v ukazni vrstici, žal pa posledično kršiš licenčno pogodbo.
Ako zadeva zdrži tvojo moralno presojo in te ne skrbi obisk tržnega inšpektorja - pm me. Javno bi verjetno kršila pravila foruma, ker gre tehnično gledano še vedno za piratstvo, čeprav "mehko".
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.