Wifi instant internet

Bugarcek

Pripravnik
20. avg 2010
102
0
16
Zdravo

Torej imam mobitelov instant internet, ki si ga sedaj oddajam kar preko dostopne točke nekega telefona, k ga ne uporabljam (htc desire x)
Rad bi imel varianto, da bi imel router, ki bi mi po hiši oddajal internet, sam router , pa bi imel tudi možnost vgraditve kakšne dodatne antene za sprejem signala. Kakšni predlogi. Kakšna cenovno spremeljiva varianta?

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Rabiš 3g router v katerega priključiš ključek s sim kartico instant interneta...in na ta ključek lahko tudi priklopiš zunanjo anteno za boljši sprejem signala kateri zelo zelo pripomore k boljšemu signalu.

zajeta-slika.png

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Rabiš 3g router na katerega priključiš ključek z sim kartico instant interneta...na ta ključek lahk priključiš tudi zunanjo anteno za boljši sprejem..

zajeta-slika.png

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Mam sam tut tak problem, zato sm zadnje cajte kr mal prebrskal po netu.
Glede na to, da sm planiro še gor priklopit HDD, sm iskal z vsaj 2 usb priključkoma, in prišel na Asusa RT-N65U (najcenej do zdaj najdu tule) .

Sicer na moj ključek ne morem priklopit dodatne antene, ampak bi postavu router na dober plac/kupu usb podaljšek..

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Kdo ti je pa kital stik med oknom in polico (sam tako vprašam, ker bi tega izvajalca rad dal na private black list
smile-1.gif

Bugarcek

Pripravnik
20. avg 2010
102
0
16
Hvala vsem za pomoč, Ideja od Cvinge mi je najbolj všeč, tako, da bo naredil kar tako kot on.

Bugarcek

Pripravnik
20. avg 2010
102
0
16
Uredil zadevo, špila ko šus, edino usb modem moram zamenjati z hitrejšim, saj mi ta lovi samo do 7,2 mb... Kupil pa sem wifi router edimax n300 25 eur.