Odvisno od potreb. Če mene vprašaš predvsem sama stabilnost in zanesljivost delovanja (sploh pri opremi za 15€), manjko long-term varnostnih popravkov, manjko podpore za razčične VLANe/SSIDje (imam ločeno privat mrežo, IoT, guest, alarm, itd. - to se sicer da večinoma rešiti z alternativnim FW, ampak moraš pazit na podporo chipseta), potem odsotnost raznih dodatnih featurjev, ki ti omogočajo bolj seamless roaming med različnimi točkami (kar je sicer v veliki meri odvisno od klienta, ampak controller zna tukaj pomagat, da vrže dol klienta in ga prisili v roaming na drug AP, kot tudi da forsa hitrejše kliente na 5GHz itd.), centralni managment, pa v končni fazi že sam form faktor ter PoE (ker mi je nakako optimalno da imam APje na stropu), itd.
Sicer pa za 15€ najbrž tako ali tako ne dobiš 802.11ac kaj šele WiFi6 opreme, tudi če vzameš el cheapo routerje, kar ja za mene danes že nek osnovni requirement za spodoben WiFi (no vsaj 5GHz zaradi prenasičenosti 2.4GHz spektra, ampak nekako ne vidim smisla več v zastareli 802.11n opremi, ki lahko ravno tako deluje na 5GHz). Imam raje porihtano tako kot je treba enkrat in vselej (oziroma vsaj za nekaj let) ter ne razmišljam več o WiFiju, ker enostavno deluje, kot da prišparam tistih par 10€ po APju za najcenejšo možno varianto.
Če tebi zadostujejo in se ti da ukvarjat z "routerji" za 15€, ki je uporabiš zgolj kot APje, seveda ni nič narobe.