wi fi ojacevalna antena

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Si na drugem ruterju tudi nastavil WDS?

Ga nima...siol router IskraTel, beli, ta viskoi
smile-1.gif
Bojda to ni pomembno....

igorduska

Pripravnik
27. jan 2008
337
0
16
Ptuj
www.ptuj-on.net
Za tvojega TP-Linka TL-WR741ND obstaja dd-wrt software in z njim zelo lepo narediš repeater bridge, kateri preverjeno deluje z siolovim routerjem. To je najcenejša in najenostavnejša varianta.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Jaz sem zadnjic nastavljal enega TP-linka (modela se na zalost ne spomnim), za katerega DD WRT sicer obstaja za vse inkarnacije, a tista (mislim da z Atherosovim chipsetom) ne podpira ravno repeater funkcij (nobene od obeh). Problem je v ten, da obstajajo razlecne verzije z isto oznako, zraven imajo pa se npr. V1 ali V2. Na sreco je spodaj Linux in se da urediti rocno, ampak tega ne bo uredil nihce, ki mora za to sprasevati po forumih ...

Vidim, da tudi zgoraj omenjeni router obstaja v vec inkarnacijah, zato je mozno, da bo tukaj prislo do istega problema - lastnik naj najprej preveri kateri router ima in kaj podpira DD WRT na njem.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ahhh, meni ne rata....se priporočam nekomu, ki to obvlada, da pride k meni domov to zrihtat. Sem iz okolice Kamnika, torej če bi kdo rad prišel, mi naj prosim pošlje p.m.
Seveda ne bo zastonj....:)
tnx!

birca

Pripravnik
26. okt 2007
424
19
18
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Obstaja kaka varianta da ojaca odprt wifi signal.
Imam to sreco da je v blizini odprt wifi. Uporabljam ga laho le ob oknu. Ce se premaknem v notranjost signal mrkne.
sprasujem ce obstaja kaka cip varianta za ojacitev signala.

Sem imel podoben primer kot ti in nabavil zunanjo usb wifi kartico. Večkrat se mi je zgodilo da sem ulovil omrežja z netbookom le z eno črtico, pravtako z mojo Nokio.
Odkar sem nabavil omenjeno kartico imam za isto omrežje 4 do 5 črtic. Trenutno jo uporabljam na dopustu in je super.
Z netbookom mi v apartmaju ni lovilo nobenega omrežja, s to pa dobim 6 omrežij, od tega 3 z wep zaščito.
Ta kartica je tudi zelo dobra v "take" namene.

Tu maš link, če te bo slučajno zanimalo:
Link

Me je pa prišla enih 14 evrov.