Wi-fi android+ brezžični komplet

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
To ti pa ne morem predlagat, ker je toliko tega seranja, da je najboljše da gledaš za takšnimi modeli, katerega je že nekdo kupil in da je zadovoljen. Cene so od 30 - 100 eur, tak da izbira je ogromna. Že na DX ne veš, kaj bi vzel. Je pa že nekaj rubrik na to temo na tem forumu, tak da še tam malo poglej odziv uporabnikov.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Miška ali tipkovnica je klasika, kar pač želiš. Obstajajo tudi namenske tipkovnice za te zadeve, cena okoli 25 eur, pa ne najdem več linka. En iz foruma jo ima.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Jaz sem izbiral med Lenovo multimedia remote N5901 in Logitech k400. Vzel sem logitech in mi je ok, edino ko v temi gledam tv, bi si želel še osvetljenih tipk.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Nekaj topicov je že na forumu o teh zadevah, noben še pa ni povedal, kako se obnesejo naloženi programi iz trgovine Play ali recimo Voyo. To stvar bi jaz kupil, da naložim gor Voyo, da lahk mat gleda jokajoče showe in da foter nalaga namenske športne aplikacije trenutnih športov, kjer je redni update. Samo za te stvari niti ni potrebna tipkovnica, bi bila miška dovolj.

22. jul 2007
13.580
1.761
113
124
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
jutri ali pa v soboto-vsaj upam dobim TOLE čudo pa poročam, danes sem dobil pošto iz carine
10.gif
šele danes dobil začuda brez carine, drugače po specifikacijah sem pričakoval več, mkv-ji so veliki problem zmrzne-xtreamer mk1 še vedno zakon, youtube tudi ni potegnil(HD), prav tako siol twin ne gre melje-melje in ni slike linija 10/1, prestavljanje je še kar hitro no toliko na hitro
ne-ne-1.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Fino bo, ko bo obstajal še kak tak Windows 8 ključ. Potem pa komp stran vržem in samo ključek v monitor porinem. Gor en hub, na njega pa tipkovnico, miško in trdi disk.
Verjetno takrat ko bo Windows 8 velik 200MB.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Citat:
jutri ali pa v soboto-vsaj upam dobim TOLE čudo pa poročam, danes sem dobil pošto iz carine
10.gif
šele danes dobil začuda brez carine, drugače po specifikacijah sem pričakoval več, mkv-ji so veliki problem zmrzne-xtreamer mk1 še vedno zakon, youtube tudi ni potegnil(HD), prav tako siol twin ne gre melje-melje in ni slike linija 10/1, prestavljanje je še kar hitro no toliko na hitro
ne-ne-1.gif

hvala, smo se malo ohladili
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Hvala za fer odgovore.
nahrung002.gif

Moram vprašat sodelavca, kaj ima on točno zaeno zadevo ker je zadovoljen.

Verjetno pa ni tako zahteven kot alter uporabniki.
grin1.gif

nowinc

Pripravnik
31. maj 2008
328
1
18
Kako pa podnapisi (.srt) in šumniki? Gre brez težav?

Jaz imam za tamalega na TV priključeno neko starejše ohišje za 3.5" disk, ki je hkrati "media player", ampak pol stvari ne predvaja več. Bi nadomestil z android boxom in potem eksterni disk prikljucil na ta box.

22. jul 2007
13.580
1.761
113
124
Delajo v bs playerju ampak resolucije največ do 720p, 1080p ne prežveči - vsaj ta katerega imam, drugače disk lahko priključiš gor preko usb huba, ker imajo ponavadi samo 1 usb katerega porabiš za miš./tipk.

p.s. sem bil včeraj malo prehiter s testiranjem youtuba in siol twina oba delujeta normalno, edino slika je daleč od hd
smile-1.gif

in še en + zadeva se minimalno greje, imam jo vklopljeno v tv že drugi dan in vsake toliko malo počekiram toploto zaenkrat bp

Nazadnje urejeno: