Weebly spletne strani

gr69

Guru
15. dec 2009
11.645
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
You are charged once per month for your active client websites.

Po uporabi: Google translate

jaz razumel da vi to morala plačati svaki mesec - nix končali s enkrat pejment. Vi postala molznica.
grims-1.gif

Ampak seveda šele potem ko je stran aktivirana - dokler je ne "aktiviraš" (pri njih??) je free of charge. Nekako logika, da za nekoga narediš stran - mu jo pokažeš, če je zadovoljen jo "kupi" in šele potem tebe opalijo (njega pa verjetno gulijo naprej če bo gostoval pri njih).

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Sej to sem jst razumel tako tudi brez gtranslate
wink-1.gif

Sam kako jst ne biti molznica svaki mesec
confused-1.gif

A da pa jst plačam samo za en mesec pa misliš da ne bo šlo? Sej domeno in plac bo pol frend plačeval naprej. Ne vem kaj bi jst rabil plačevat vsak mesec. Kdo pa nardi 15strani/mesec
crazy1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Ni si prav razumel. Cenik ni za izdelavo 15 strani na mesec ampak za gostovanje max 15-tih.

Torej tudi če imaš samo eno stran, ki zasede manj kot 500MB potem plačuješ 7,95$ mesečno.

Veliko boljša varinta bi bila, da bi mu naredil spletno stran v wordpress-u z urednikom v slovenščini in na slo serverju, ki bo dosti bolj odziven; npr kaj takega:
http://www.zabec.net/gostovanje/paket-rega ki pride letno 34€ .

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Ampak zakaj morem jst plačevat?

zgleda, da bo res treba mal bolj wordpress naštudirat:)
tle mi je blo všeč, ker je na začetku vse free, ko nardiš pa plačaš.
pri wordpresu moreš pa že na začetku kupit template. Kar sem zastonjskih pregledal so bli vsi bolj kot blog narejeni.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Ja na začetku je free zato, da folk zagrabi vabo ane. Wix.com je ista fora.

Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Ampak zakaj morem jst plačevat?
Zato, da stranka ne ve koliko stane in ji ti pol računaš 3x več mesečno od dejanskega stroška...
tongue-1.gif

Wordpress pa sploh nimaš kaj študirat, ker je tak simpl, da bi otroc v vrtcu znal narest spletno stran v njemu...
Sicer pa če stran ni zate, pač zahtevaj predujem, če ne moreš založit 50€ za template.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst s "stranko" nočem imet nič več oz. morda samo administracijo po potrebi. Plačuje si pa nej on sam;)

ni problem tistih 50€, ampak v tem, da če na sredi ugotoviš da ti pa neki ni kul, moreš novo kupt;)

Ok, hvala vsem za razložene zadeve!!
Bom kr zaključil s tem weeblyjem!

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Sicer je pa tale sajt dosti poceni, če bi resno zagrabil...

7,95$*12mesecev/15 spletnih strani (strank) = 6,36$ (4,8€) letno po stranki

Zaračunal bi jim pa lahko vsaj 50€ letno za gostovanje... (+15€ za domeno)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sliši se lepo. samo se bojim, da bi se zakompliciralo ko bi to mogu pokazat črno na belem na računu. Pa ne pri stranki ampak potem pri kaki davčni.
Nisem profi, tko da se tko globo itak ne bom poglabljal.
Se pa rad mal poigram in kej novga naučim, če kak frend izrazi željo.