izkušnjeto govoris iz izkusenj, al zato ker si pac mogu neko neumnost izpljunit?
izkušnjeto govoris iz izkusenj, al zato ker si pac mogu neko neumnost izpljunit?
evo Thermotop EVedno (vsaj zadnjih 10 let kar spremljam to sceno) je bil Air Top - torej zračni, cca 1.200-1.300 € z
če se premisliš glede ebay...Ugodno.
Mimogrede. Ima kdo, ali pa ve kje nabavit (razen e-bay in ostali net) cca 1m podaljšek izpušne cevi fi 24/25mm, rostfrei po možnosti gibljivo. Lahko tudi rabljena,...
Emerspacherje je včasih šraufal Autoelektrika Firm (zreven cerkve v Šentjakobu)Na VAGu ((Sharan) mi je drugi eberspracher ( vodni webasto)! crknil (prvi je crknil prejšnjemu lastniku,dal novega).
Nisem se našel lokalnega garažarja ki bi to popravljal, original je predrago za kvaliteto oziroma trajnost ki jo nudi( cca 5 let) (itak bi samo menjali) do Ljubljane pa se nisem šel. (Pa kot sem informiran, bodo tudi tam za "dober dan" vzeli več kot 100 najbrž, kaj sele da bi kaj menjali.
Da pa bi se lotil sam razkopavanja mi pa ni.
Je pa po resetu ponovno vžgal, ampak se potem ne zažene več ko se ugasne. Očitno nekje pride do neke napake da ga potem ne zažene več.
Pozna kdo katerega ki se mu ljubi kaj več kot celega menjat?
Rabljeni so po 200€ porihtani.Na VAGu ((Sharan) mi je drugi eberspracher ( vodni webasto)! crknil (prvi je crknil prejšnjemu lastniku,dal novega).
Nisem se našel lokalnega garažarja ki bi to popravljal, original je predrago za kvaliteto oziroma trajnost ki jo nudi( cca 5 let) (itak bi samo menjali) do Ljubljane pa se nisem šel. (Pa kot sem informiran, bodo tudi tam za "dober dan" vzeli več kot 100 najbrž, kaj sele da bi kaj menjali.
Da pa bi se lotil sam razkopavanja mi pa ni.
Je pa po resetu ponovno vžgal, ampak se potem ne zažene več ko se ugasne. Očitno nekje pride do neke napake da ga potem ne zažene več.
Pozna kdo katerega ki se mu ljubi kaj več kot celega menjat?
Emerspacherje je včasih šraufal Autoelektrika Firm (zreven cerkve v Šentjakobu)
Kako je pa zdaj, pa ne vem.
Vaakemu svoje.Daj ne bluzi. Več tisoč teh kitajskih kopij se vozi po svetu in še nobena se ni vžgala - prav za prav se je, ker je to njena funkcija. Če se kaj z njimi dogaja je to da crkne elektronika, pa vžigalne svečke, ali pa so že v osnovi šlampasto skupaj narejeni in se to pač pred montažo preveri.
Jaz vem za najmanj 5 takih v Sloveniji, ki delajo.
In ja to je ZRAČNI "vebasto", ki je v prvi vrsti namenjen ogrevanju prostora: kamionska kabina, kombiji, avtodomi, barke, barake, v tujini tudi objekte s tem ogrevajo.