wc deska soft close

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
jo ima kdo?kakšne so izkušnje?treba počas zamenjati pa razmišlajm v tej smeri.cene so od 30-200€.
iščem neko univerzalno zadevo ker za školjko sem pred 3 leti dal kar precej(laufen)pa ne bi rad za komplet dejal po 300+€

ales1234

Pripravnik
2. sep 2007
36
0
6
ja jaz imam od bive.stane cca 50 eurov je pa vredna kes se res neslišno vrez loputanja zapre

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Imam dve.. eno od Hatrie, drugo ap V&B. Zelo fajn zadeva, ker se neslišno zapira in ne treskaš po nepotrebnem (hint - prideš ob 3h ponoči "rahlo okajen" domov pa nočeš nobenega zbudit
wink-1.gif
).
Edino kar je malo za pazit pa jej, če imaš majhne otroke, ki jih sicer fascinira zadeva, lahko pa naredijo kake nepotrebne stroške če hočejo deski "pomagat" da se zapre.

Jaz bi rekel go for it!
zmaga.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.264
340
83
Pa problem je ko potem prideš v wc ki nima soft zapiranja (npr. v službi), pa podreš tisto wc desko da se strese poslovna stavba, hehe... Ko se enkrat navadiš so tuje wc deske nasankale.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
obvezna oprema, ne vem čigavo imam doma, ampak zdaj se vsaj zapira vse, ker jo samo po vrhu kucneš pa se sama počasi zapre. Mislim pa da je celo keramična, če mehanizem odpove, se bo verjetno vse razbilo.

Cuk

Pripravnik
15. nov 2007
42
0
6
Od Bive jo med ostalim dobiš v Merkurju. Počasno zapiranje deske in pokrova. Cene se ne spomnim
smile-1.gif

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Jaz bom dal Biva evolution 10 soft close, mislim da pride slabih 40 eur v Merkurju. Mi jo je pa predlagala prodajalka tam- pravi, da je cisto primerljiva z drazjimi modeli.

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.133
96
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
... počas se zapira deska, počas pokrov. amerika.

Ne razumem... Zakaj bi zapiral? A ni tako, da je deska gor, pa ko pridem da se uščijem samo odprem šlic pa je?
A zdaj naj še pred scanjem desko dvigujem, po njem pa zapiram? Še malo pa kdo rekel, da se naj usedem. če mi slim scat...

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.133
96
48
No, jaz ga žal nimam, pa imam sledeč algoritem:

Pridem na WC,
- IF (na sporedu je mala potreba) = TRUE
- IF (deska je gor) = TRUE ; ščijem, ne premikam deske , grem
- ELSE ; dvignem desko, ščijem, ne premikam deske , grem
- ELSE
- IF (deska je gor) = TRUE ;spustim desko, kenjam, ne premikam deske , grem
- ELSE ; kenjam, ne premikam deske , grem

Pa, zakaj pri bogu milemu, bi poleg pisoarja pe desko in pkrov premikal in zapiral, tega pa res ne razumem...

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no..jaz pa ščijem sede, če ni pisorja. razen javni wc.

zakaj bi premikal. recimo d azapreš školjko ko ni v uporabi. ne vem..a sem se jaz spomnil pokrova wc-a.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Še malo pa kdo rekel, da se naj usedem. če mi slim scat...

Ena uporabnica alterja je tako zdresirala deca (če mu lahko sploh tako rečemo) in mulce.

Če jo moram jaz dvignit, jo lahko tudi baba spusti.

Kje je problem?

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.264
340
83
U fak, imaš pa denar. Ene 3x na leto jih imajo v Hoferju/Lidlu za 19,90 EUR, plastične z ABS-om. Za ta denar tud če jo vsak mesec zamenjam, pa ni potrebe.