Vzdrževanje računalnika

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Podturi mu linux z Windows theme. Če opazi razliko, reci, da je to super specialna ekstra varna frizirana verzija Windows
wink-1.gif

(Razen če polek browsanja uporablja tudi kake specifične programe...)
(pa valda, ne mu root gesla dat)

Nazadnje urejeno:

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
48
28
Jezus kristus. 150 različnih programov da tale krep od M$ sistema sploh živi? 1x na teden generalka?
10.gif

Pa saj se vsi skup norca delate. Če bi moral avto 1x tedensko servisirat in vanj zmetat še kilo dnarja da
bi sploh delal, me prav zanima kako dolgo bi bil pri hiši.
confused-1.gif

Ampak vidim da imate eni čudne fetiše.
bonk.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne misli, da je Linux bolj čist. Fora je samo v tem, da imajo Linux nameščen samo tisti, ki se na računalnike spoznajo, Winse pa imajo vsi po vrsti, tudi tisti, ki kliknejo na velik utripajoč link ''free pr0n''
tongue-1.gif
Potem pa izgleda kot da so Winsi nevemkak nestabilni, občutljivi na viruse itd.

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
48
28
Nea bluzi.

Fotr je imel par let nazaj win, jaz pa polne roke dela. Odkar sem ga preselil na Linux gleda še več Pr0n-a po internetu,
pa ni nobenih pizdarij. Sploh. Root gesla mu pa ne povem. Ga itak nima za kaj rabit.

Osebno pa uporabljam Debiana že ohoho časa. Unstable vejo. Inštalacija sploh ne vem kdaj je bila? Več kot 5 let nazaj gotovo.
Vmes sem zamenjal že ves hardware, diske pomoje ene 3x. Kakšne aktivacije? Kakšni ghosti, kakšne neumnosti.
CP -a in gasa. Virusi? Spyware? Ne poznam. Windows update pa naj se zabrska v zadnjo luknjo. apt-get naredi update VSEGA
in ne samo smrdljivega krnela.

Še zadnja cvetka. Pred par dnevi kolega na obisku. Je imel s slučajno sabo en mini-tynee-winee bluetooth ključek.
Blablabla. 4EUR pa še gonilnike je dobil in na Glisti tud delajo. Noro dobr.
smirk-1.gif

Pa poglejmo. Vtaknem na Linux kišto in? Ja dela in to takoj. Kakšni gonilniki kakšna jajca.

Zdaj pa pejte nazaj antiviruse pa antispy zadeve kurblat. Pol pa še en defrag ker je sistem za 500€ preveč butast
da bi že v osnovi ne fragmentiral stvari.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Služben računalnik, službene stvari, nobenih jajc, nelegalnega software-a.... Gor laufajo XP-ji PRO, približno enkrat na leto ga je potrebno podret in poinštalirat na novo. Hvala bogu, da je to v korporativnih okoljih stvar 2h urc...
Doma uporabljam Mac OS X na vseh računalnikih, tu pa vzdrževanja praktično ni, razen tistih updejtov, ki se včasih poinštalirajo.