To bo bolj prava cena ja, vsaj za Ljubljano.
Olje je pa tudi pravo, kolikor vidim istega jaz stavim v mojo gajbico
.
Olje je pa tudi pravo, kolikor vidim istega jaz stavim v mojo gajbico
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
504 je LL za bencinske motorje, sem spregledal da je govora o smrdljvcu
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
sobe razbijal iz motorja
Citat:
Za holzwagne je servis obvezno na 5.000 km. Take gare moras nonstop sraufat. Na dolgi rok pa itaq ne pomaga nobeno olje. Pri 40.000 km bos dpf ven rezal, turbino menjaval pa sobe razbijal iz motorja
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
sobe razbijal iz motorja
šobe grejo mehko ven ker so v olju
Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Drugače pa zakaj moraš menjati na 15.000 km. Volkswagen daje 2 leti garancije na vozilo. V Sloveniji imaš podaljšano jamstvo in sicer 4 leta, ker seveda velja, če vozilo redno servisiraš na pooblaščenem servisu.
Pri tem moram poudariti, da zakonsko predpisana 2 letna garancija NIKOLI NE PROPADE v kolikor je vozilo v garancijskem roku redno servisirano po navodilih proizvajalca tudi na nepooblaščenem servisu. Se pravi, če narediš redni servis pri vozilu, ki ima 2 letno garancijo na nepooblaščenem servisu in se ti v garancijskem obdobju npr. pokvari kompresor klime garancija VELJA.
se strinjamCitat:
Uporabnik luka51 pravi:
2.0tdi in 3.0tdi imajo šobe v olju.
Citat:
Uporabnik as21 pravi:
PSA ponuja tovarniške produkte (pogoji enaki kot pri 2leti garanciji-le da ni zamenjave vozila po preteku 45 dni)
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik as21 pravi:
PSA ponuja tovarniške produkte (pogoji enaki kot pri 2leti garanciji-le da ni zamenjave vozila po preteku 45 dni)
Doplačila za 3 leta jamstva do 200k prevoženih za C5 pa slabih 4k ane?
Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Od tasta Audi A6 Avant 2.0. TDI - ce se prav spomnim, star 4 leta in nekaj cez 200.000 kilometrov. Avto izven garancije, je pa redno servisiran na PS.
So sle sobe (klasicna napaka na teh avtih). 100% kulanca, ki bi bila priznana, ce tast ne bi nosil svojega servisa na servis.
Skratka, nic ni prisparal.
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Ravno sem nabavil za mamin avto (B8 2.0 TDI) material. Olje Aral LL Mimovrste, filtri Bosch (naftni, oljni, čep) Autodoc, skupaj s poštnino 62,25€