sej lahko iščeš po številki šasijeKakšna je razlika med 294mm in 314mm ter ali vzet z vijaki ali brez? Dal sem ATE in MAPCO, še kakšen predlog? Tistih dveh od kamelčija ni na razpolago.
https://www.rezervniavtodeli24.si/vw-deli/multivan-v-7hm-7hn-7hf-7ef-7em-7en/17272/10132/zavorni_kolut?brand[]=133&brand[]=3
Zdravo, kot v naslovu. Za menjat bodo komplet bremze, oz. vsaj prvi dve zaenkrat. Kje nabavit in kje se gibajo cene?
Prepričujejo me, da lahko diske dobim za cca. 30€, ampak resno dvomim v kvaliteto. Euroton ima disk + ploščice za cca 150€. Se pravi x 4
True true....sem se tako 1x zaj... z enimi poceni diski(iso 9001 itd) ...so tresli čez eno leto....
Od takrat naprej vedno znamka...ne %€&@#®©¢ drugega!
Zdravo, kot v naslovu. Za menjat bodo komplet bremze, oz. vsaj prvi dve zaenkrat. Kje nabavit in kje se gibajo cene?
Prepričujejo me, da lahko diske dobim za cca. 30€, ampak resno dvomim v kvaliteto. Euroton ima disk + ploščice za cca 150€. Se pravi x 4
a bos sam menjal?
Hja.....za "Auto union" diske sem slišal samo 3x......po enem letu lahko trese original na novem avtu
Daj to to nabavi na Rezervnideli24 ali autodoc in menjaj pri popoldancu nekje lokalno.....its not a rocket science.....za razliko v ceni pa 3x narediš altermeet kjer se ga bomo.....najedliNe, pri uradnem serviserju.
Ne, pri uradnem serviserju.