Citat:
Uporabnik Zurbum pravi:
Se moram pozanimati in videti zadevo v živo, ker izgleda, da je točno to, kar bi rabil. Pri VWju imajo malo čudno napisano:
sistem za preslikavo zaslona mobilnega telefona na zaslon multimedijske naprave (nosilec je potrebno naročiti preko VW dopolnilne opreme, Google Android Auto ne deluje)
Domnevam, da je navigacija Discovery Media povezana tudi z prikazovalnikom pred voznikom - vem, da se tam prikazuje trenutna omejitev hitrosti. Mogoče veš, kako je s tem, če zadeva deluje preko App connect?
Danes sem se imel priložnost temeljito poigrati z MirrorLinkom in Android Autom v Golf-u 7-ki.
Pri Discover Media in Discover Pro se seveda podatki in navodila prikazujejo tudi na MFD zaslonučku med obema merilnikoma.
Pri MirrorLinku in Android Auto to lahko pozabiš. Vse se dogaja le na multimedijski enoti.
Nadalje: na Android Autu imaš glede navigacije na voljo le Google Maps, ki delujejo odlično, žal pa v tujini zadeva pade, saj zahteva prenos podatkov. Razen, če nimaš problema s tem ali pa nimaš dolge poti, tako da si lahko celo pot shraniš offline.
Pri MirrorLinku je certificirana aplikacija le Sygic, ki deluje ne ravno dobro
, tudi nekateri drugi telefoni niso ravno sprejemljivi zanjo. Baje zadeva najbolje deluje na Samsungih. V glavnem tudi google najde ogromno problemov s tem. Če deluje, deluje tovarniško tudi med vožnjo, saj je certificirana za MirrorLink.
Se pa da preko MirrorLinka poganjat vse aplikacije (torej tudi necertificirane za MirrorLink), tako da lahko poganjaš recimo tudi Igo. Zadeva deluje odlično, razen tega, da se tovarniško zatemni, ko spelješ
. Pač aplikacija ni certificirana za MirrorLink.
Obstaja pa za to programska rešitev
, itd.).
Pri obeh (Android Auto in MIrrorLink) se zvok seveda (če vse deluje ok, beri zgoraj, žal ne deluje vedno ok
) prenaša na zvočni sistem avtomobila.
Če pa imaš še kakšno vprašanje sem na voljo.
Imam nekaj materiala za video, vendar si moram vzeti čas in zadevo spravit skupaj...
Še tole: po mojih informacijah Apple CarPlay deluje bistveno bolj zanesljivo in manj problematično..