I
Izbrisan uporabnik 474
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
* Imaš na voljo 25 k
Stop išče avto za 19k€ in sem v tem cenovnem okviru pač ponudil Mazdo 3... Vso ostalo tvoje klobasanje je brezpredmetno...
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
* Imaš na voljo 25 k
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Alternativa? Recimo Mazda 3. Da vidim, kaj te pri Mazdi moti...
Evo bom js na tole odgovoril, ker sem se točno pri tej dilemi odločil za Golfa. Tehtal sem mazdo 3 in 6
Trojka je odpadla ker nima ACC ja in ni karavana. Aisinova klasična avtomatika je precejšnja žalost proti DSG ju.
Pri Mazdi je nasploh izjemno butast princip paketov opreme, kjer ne moraš za to da prideš do ACC ja (šestica), vzeti top shit paket za 10 jurjev, s čimer je bila potem bistveno, bistveno dražja od Golfa... Bi se še kaj našlo.
Pa da slišimo še ostale alternative Golfu če:
* Hočeš avtomatika
* Karavana
* ACC
* Aktivni lane assist
* Dinamične luči.
* Imaš na voljo 25 k
Po mojih raziskavah pride v upoštev mogoče edino Focus.
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Evo sem šel prav gledat.
Najmočnejši (edini) dizel na voljo v Corolli: 1,4 D-4D, 1364 ccm, 66 kW (90 KS). Zanj avtomatika ni na voljo. A je to šala?
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Nanašalo se je cizy-ja, ki je vehementno vlekel naprej, da je VW najbolj prodajana znamka in da je kot tak oh in sploh.
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Moja 8 let stara šestica še ni zgnila, niti ni začela gnit...
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
http://www.autoblog.com/2016/06/27/eu-commissioner-vw-pay-us-owners-apply-europe/
Če prav razumem je stvar zakonsko tako napisna, da ni problema, če je to tako storjeno kot je storil VW.Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Kako ni pravne podlage, če so navedeni izpusti tovarn samo na papirju ??
V Eu so glavni Nemci, zato se je zadeva pometla pod preprogo.
Citat:
Uporabnik kamerad pravi:
od tašče šestica letnik 2006 FL je cela gnila po pragih in blatnikih. Podvozje je bilo pa tako, da so že špricali novo izolacijo gor.
Zdaj pa zadosti OFF