Delam jst vsak dan, don't worry zame. Me pa zanima, ce misls da ti bo zato dizl kej bol delal?
Dizel je zakon!
Delam jst vsak dan, don't worry zame. Me pa zanima, ce misls da ti bo zato dizl kej bol delal?
Samo tvoj ni problem, sam poleg tvojga je tu se kup tvojemu podobnih avtov, kateri vsi 'spricajo' sranje ven. Sranje katerega neposredno dihas. Ti ke vseeno? Ok, naj ti bo, meni in marsikomu ni, pod crto je pa tako, da tak avto ni tisto za kar je bil prodan. Za korono mate vsi masko, za ppm jajc k ga ven mecejo vasi avti mask nimas. Sicer pa, sopajte fantje, cimbolj rabljeno (poceni) to bolje. Pali misko.
Avtofun: sem bil enakega mnenja, dolgo let. Nisem vec, jebiga. Dejansko smrdi pa vse, zdej to vidm.
Da veterinarska letalska uprava "prizemlji" vse ptiče in jih da v šolo za "izbegavanje dimnikom in veternicam" ... društvo za opazovanje tičev pa naj asistira ...... kaj nam preostane?
Bog ve, če upoštevajo vladavino prava?V UK je sodišče dalo prav tožečim proti VW, o odškodnini se bo odločalo na ločenem procesu:
Dieselskandal: Britisches Gericht gibt 90.000 Klägern gegen VW recht
In der Abgasaffäre hat Volkswagen in Großbritannien einen Prozess verloren: Der High Court sah es als erwiesen an, dass der Autokonzern illegale Software in Dieselautos einbaute.www.spiegel.de
Queen knowsBog ve, če upoštevajo vladavino prava?
Ma bolj si ti debil, če misliš da se s tem kaj spreminja.
Noben ne bo zdaj delal bolj fsranih avtomobilov, da bo pa to segrevalo ozračje je pa tudi svetska nebuloza. Zelenofašisti ste lahko zdaj happy zarad korone, ki je zaustavila planet.
O ja... niso srečni, ker je virus totalno prevzel spotlight in tudi nekaj denarnih sredstev.