VW 1.4 75KM motor in Generation oprema

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Kaj zdej to?
Fiste kaput? Pugi odpovedal?
13.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:

Tale je nek čudn. Letvice v barvi vozila, a zadaj ima 'navadne' luči + rumeni stranski žmigavci. Pa še originalnih platišč nima.

Točno. Zdaj, ali je bil sesut, ali pa ima volan in zice od Generation oz. opcijo. Pa še drugi lastnik je (čeprav ok, morda bi to še preživel).

Ostali so pa TDI oz. en SDI, ampak vsi preko 160k km in še pa še višjo ceno.

Nazadnje urejeno:

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Tale z linka ni lih original.

Sicer pa nazaj na temo: takšnega kot iščeš vozim jaz, star je nekaj čez 7 let, sem prvi lastnik in v tem trenutku zadovoljuje moje potrebe.
Pri zdajšnjih 97 kkm sem imel z njim par težav in sicer v starosti 1,5 leta je sredi zime odpovedal temperaturni senzor (strošek ob kulanci 5 bivših jurjov), redne so težave z zapacano loputo (strošek čiđčenja na porscheju cca 10 ex jurjov), in letos pomaladi je šel rakom žvižgat senzor vrtljajev ( po rednem jebanju cca leto in pol, sam kriv, ker nisem priklopil avta na vag com). Ja, paše zadnji lonec sem menjal, verjetno je bil kriv za menjavo kondenz.

Ko boš kupoval tak avto bodi pozoren na vgrajen grelec odduška, ker so imele te mašine pozimi problem z znrzovanjem kondensa.

Drugače suma sumarum: avto ni nič posebnega, pa tudi slab ni, če nisi preveč zahteven.
Moj pije povprečno 6 litrov mešane magistralne in mestne vožnje, na AC je ob tiščanju požrešen tudi do 9 litrov.

Še kaj? Aja prodati se mi ga ne izplača, ker vem za vse njegove hibe, pa tudi bogve kaj ne bi dobo zanj, tako da bo pri hiši ostal še nekaj časa, pač kot drugi avto.

Če te kaj zanima, kar vpraši!

LP

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Ko boš kupoval tak avto bodi pozoren na vgrajen grelec odduška, ker so imele te mašine pozimi problem z znrzovanjem kondensa.
Kako to vidiš? Je to bilo napravljeno pod garancijo? Kulanca velja?