Vtičnice

darwin

Majstr
17. avg 2007
586
361
63
Jaz imam na ta način narejeno vtičnico s TEM produkti. Proti koncu kataloga imaš kar nekaj specialnih elementov in si lahko precej fleksibilen.
USB, Lan, vgradni adapter, vtičnice ...
HDMI-ja nimam, ker ga ne rabim, ampak mislim, da so ga tudi imeli v katalogu.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.094
3.173
113
Koliko zaplankan moraš biti, da ne znaš do prve resne elektro štacune stopit.

Te slovenske resne štarcune nimajo nič takega.
Techtrade Trzin.... ima še hujše, potopne, stolpne....

Ne ne iščem potopnih to dobiš povsod, rabim za v steno podometno. Vtričnica 2-3x, USB 3 USB C, RJ 45, pa kombinacije.

edit. TEM Čatež edino samo sedaj se je treba sprehajat od trgovine do trgovine da najdeš vse dele ker vsak ima sam par kosov pa seveda ne tistih ko rabiš.

darwin

Majstr
17. avg 2007
586
361
63
Ko sem jaz rabil, sem v Merkurju naročil in čez 2 dni prevzel.
Tudi cenovno je bil za TEM vredno zelo konkurenčen.

To sestavljeno vtičnico imam že skoraj 10 let in sem s funkcionalnostjo zelo zadovoljen. Edino prestavil bi jo na drugo stran kota.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.094
3.173
113
Ko sem jaz rabil, sem v Merkurju naročil in čez 2 dni prevzel.
Tudi cenovno je bil za TEM vredno zelo konkurenčen.

To sestavljeno vtičnico imam že skoraj 10 let in sem s funkcionalnostjo zelo zadovoljen. Edino prestavil bi jo na drugo stran kota.

Ja vidm da ina TEM to dobro narejeno sploh program kjer imaš čisto vse module. Edino škoda da ne moreš kar iz programa njim v tovarno naročila poslat pa dobiš samo sestavljeno po željah domov.
Ker sedaj pišemm okrog pa en lahko 2 kosa dobi čez 10 dni, drug ne ve kdaj bo naročal ker nima.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.446
3.544
113

Ne ne iščem potopnih to dobiš povsod, rabim za v steno podometno. Vtričnica 2-3x, USB 3 USB C, RJ 45, pa kombinacije.

edit. TEM Čatež edino samo sedaj se je treba sprehajat od trgovine do trgovine da najdeš vse dele ker vsak ima sam par kosov pa seveda ne tistih ko rabiš.
No pa si izdahnil, da se ti ne da. V štacuno pošlješ spisek kaj nucaš, vrnejo ti ponudbo, se še malo zdilaš za popust in prideš iskat paket, ko imajo vso robo.
Ampak floki je len in bi, da nekdo drug namesto njega to naredi. Take robe imaš kokr hočeš. Vimar, Bticino, Legrand, Tem, Schneider... pa vsaka resna štacuna to zrihta.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.607
708
113

naklikaš, izpišeš seznam in ga pošlješ v trgovino

first1

Fizikalc
19. mar 2018
327
158
43
Verjetno sem slep, ampak jst tle ne najdem usb c - niti QC, niti PD. Verjetno bi moralo biti pod zavihkom elektronika... Imajo pa navadn usb 2,4A in 3A.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.607
708
113
Verjetno sem slep, ampak jst tle ne najdem usb c - niti QC, niti PD. Verjetno bi moralo biti pod zavihkom elektronika... Imajo pa navadn usb 2,4A in 3A.
EM68PW (USB A, USBC, max 5V, 3A)

nima PD,

Ob rednem spreminjanju standardov je vprašanje, če je smiselno vgrajevat takšne vtičnice.
Za kaj močnejšega sploh ni dovolj prostora.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.245
324
83
Vimar ima PD30W, samo ne piše voltov, ostalo je pa vse 5V, največ 2,4A. Kot je napisal predhodnik, logično, ker ni placa za močnejšega. Jaz imam enega že starejšega v dnevni, mislim da pride do 1A, sem mislil da bom uporabljal, pa je no-go zaradi teh standardov QC, notebooki pa rabijo več, recimo za 65W filat rabiš 20V in 3,25A, pa že ti zunanji po velikosti bistveno presegajo normalno velikost enega četvorčka v steni.

first1

Fizikalc
19. mar 2018
327
158
43
Eh sej je logično zdaj ko poštudiram, res ni placa. Čeprav Gan PD polnilci so polovico manjši od klasičnih, ampak verjetno še vseeno preveliki za dozo.