Kje v tej zaplankani Sloveniji bi dobil nekaj takega ali pa pri sosedih da ne rabim vse s kitajske naročati
Na primer : SyluxKje v tej zaplankani Sloveniji bi dobil nekaj takega ali pa pri sosedih da ne rabim vse s kitajske naročati
Koliko zaplankan moraš biti, da ne znaš do prve resne elektro štacune stopit.
Techtrade Trzin.... ima še hujše, potopne, stolpne....
Ko sem jaz rabil, sem v Merkurju naročil in čez 2 dni prevzel.
Tudi cenovno je bil za TEM vredno zelo konkurenčen.
To sestavljeno vtičnico imam že skoraj 10 let in sem s funkcionalnostjo zelo zadovoljen. Edino prestavil bi jo na drugo stran kota.
No pa si izdahnil, da se ti ne da. V štacuno pošlješ spisek kaj nucaš, vrnejo ti ponudbo, se še malo zdilaš za popust in prideš iskat paket, ko imajo vso robo.Te slovenske resne štarcune nimajo nič takega.
Ne ne iščem potopnih to dobiš povsod, rabim za v steno podometno. Vtričnica 2-3x, USB 3 USB C, RJ 45, pa kombinacije.
edit. TEM Čatež edino samo sedaj se je treba sprehajat od trgovine do trgovine da najdeš vse dele ker vsak ima sam par kosov pa seveda ne tistih ko rabiš.
Te slovenske resne štarcune nimajo nič takega.
Ne ne iščem potopnih to dobiš povsod, rabim za v steno podometno. Vtričnica 2-3x, USB 3 USB C, RJ 45, pa kombinacije.
edit. TEM Čatež edino samo sedaj se je treba sprehajat od trgovine do trgovine da najdeš vse dele ker vsak ima sam par kosov pa seveda ne tistih ko rabiš.
Odako -Lj. StegneKje v tej zaplankani Sloveniji bi dobil nekaj takega ali pa pri sosedih da ne rabim vse s kitajske naročati
EM68PW (USB A, USBC, max 5V, 3A)Verjetno sem slep, ampak jst tle ne najdem usb c - niti QC, niti PD. Verjetno bi moralo biti pod zavihkom elektronika... Imajo pa navadn usb 2,4A in 3A.