Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Smem čez Šentilj vstopiti v Avstrijo po avtocesti brez avstrijske vinjete in avtocesto zapustiti takoj na prvem izvozu na njihovi strani. Ali sem že v prekršku glede vinjete in je pametno zapustiti avtocesto že na naši strani?
Kolikor mi je znano, moras imeti vinjeto... Izjema je recimo AC od karavanskega tunela, kjer je cestnina oz predornina placana in velja od meje do prvega izvoza....
Citat: Uporabnik Jest pravi:
Kolikor mi je znano, moras imeti vinjeto... Izjema je recimo AC od karavanskega tunela, kjer je cestnina oz predornina placana in velja od meje do prvega izvoza....
Izvoz je takoj za mejo, ven prideš na rondoju v Špilju. Se mi je enkrat zgodilo, da sem se v Šentilju pomotoma zapeljal na AC za Avstrijo. Seveda brez vinjete, pa sem se odločil - bolje 5 minut straha, kot pa 8 EUR.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.