Citat:
Uporabnik softi pravi:
...
bi dober prebranac in to sorto. pejt k čadu
bi dobro pečenko. pejt k blažu
bi dobre zrezke v omakah, mogoče biftek z gobami. pejt v mavčiče k viliju
bi lep ambient, mir, ne preveč drena, mogoče sprehod, pejt k carju
...
adam ravbar, kratochvil, jurman..to je pa vse tko k parma, sam v večjem merilu. to so zjodlane gostilne, pivnice, ki nimajo veze z dobro hrano...
Da fak? A ker zgoraj nastete so pa vrhunec kulinaricne umetnosti? Ja, res je, pri Blazu so ze stestirali za Michenlinovo zvezdico, pa so ugotovili, da je kraca bila malo predolgo pogrevana. Je bil ze spet Primoz v kuhni, kaj naj
In, resno, kdaj si bil nazadnje pri Čadu? Mene vidijo več ne sploh. Toliko, kolikor so se oni pokvarili pa ne vem kako se lahko.
Z vsem dolznim spostovanjem, ampak to so gostilne za folk, ki zraven narocijo liter domacega refoska kot kvalitetno vino, pa eno radensko. Pa veliko mora biti, prebavljivo, pa ne vec kot 6 EUR na osebo. S cemer naceloma ni nic narobe, ampak oznacevati jih pa kot gostilne z "dobro hrano" je pa enako, kot da bi rekel, da je McDonalds "soliden, se kar zdrav nacin za hitro poslovno kosilo". :S Vse so sprejemljive, ce ciljas na kvantiteto in prebavljivost, da bi bile pa kaj posebnega pa - um, ne.