Vsi,ki ste že sprobali Carjevo gostilno...

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Tisti, ki ste že sprobali Carjevo gostilno Dobenski hram,rabim vaše mnenje.

V nedeljo ali pa naslednjo nedeljo (odvisn kolk me bo zmatral sejem v soboto) moram ene pral ljudi peljat na en kosil. Pa me zanima ali ima Car dobro ponudbo. Ali ma slučajno kakšno specialiteto, ki se jo splača probat? Ali ima sploh kaj jedi po naročilu ali samo štiri kosila, ki so objavljena na njegovi spletni strani? Po spletni strani sodeč nima kake hude ponudbe ali pa precej skriva svoje atribute.
Ali je ob nedeljah toliko zaseden, da je treba prej nujno rezervirat?

Moram pa ta folk mal dlje peljat na kosil, da si bo kosil zaslužil, ko bo poslušal določeno musko.
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
carjeva gostilna je čist spodobna, lepo urejena gostilna. lačen ne boš, žejen tudi ne.
lepa okolica, lep ambient, fajn lokacija.

grem pa stavt za pir, da ne boš prišel gor.

B81

22. jul 2007
37.681
10.963
113
KSZ

Kako do nas...pa zmaga
grin1.gif

Je pa zelo lepa gostilna, fajn terasa velika.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik softi pravi:
carjeva gostilna je čist spodobna, lepo urejena gostilna. lačen ne boš, žejen tudi ne.
lepa okolica, lep ambient, fajn lokacija.

grem pa stavt za pir, da ne boš prišel gor.

Lep ambient smo videl tudi na fotkah, mene bolj zanima ponudba hrane.

Kako to misliš, da ne bom prišel gor
17758-icon_confused.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
to glih ne, se pa voziš, da že skor misliš, da si se zgubil
hysterical-1.gif

no, tako kot si sam rekel, ima ponudbo kosilo, zraven pa še jedilnik "samostojnih" jedi, predjedi, sladic,.... se pravi na naročilo

meni je bilo okusno, lepo pripravljeno in definitivno bom še obiskala gostilno.

pa še lep razgled je zvečer dol na mesto
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
bumbarčki mali

nisem misli tako, kot daleč, daleč stran. razgled 500m naprej je še hujši.

mislil sem takole
vse kar se svetuje, se v 99% ne upošteva.

moram carja vprašat kaka mačka je škorpionka.

a je tigrica al garfild

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
to bi pa ja lahko sam ocenil. sej jo cela slovenija pozna. na netu neki filmčki in slike, pa članki...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
to bi pa ja lahko sam ocenil. sej jo cela slovenija pozna. na netu neki filmčki in slike, pa članki...

hysterical-1.gif

@softi: ti ne bo znal odgovoriti, ker me ni prepoznal, če pa me je, pa tega nikakor ni pokazal
grin1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
@ slovenet:
Carjeva gostilna ima za moj okus zelo dobro hrano, postrežba je dobra, cena je primerna. Ko sem bil jaz gor, je imel na voljo štiri različne menije, verjetno bi se dalo naročiti še kaj drugega. Hrana je bila sveže pripravljena, prostor je lepo urejen. Skratka, še me bodo videli tam gor. Res je tudi, da zaradi relativno ozke ceste med potjo že študiraš, ali si se izgubil, ampak to se zgodi samo prvič, potem se poti navadiš.
Priporočam.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Clanek in slike iz ene revije se se najde!
tongue-1.gif
btw zgleda da imava skupne prednike! Ce so daljni al bljizni pa ne vem!

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Hvala Majči
srce-1.gif
.

@all: A pol Car prodaja sam 4 sorte kosil pa nobene hišne specialitete
17758-icon_confused.gif
Mene zanimajo kake hišne specialitete, jaz ne hodim v gostilno jest navadnih wienner šniclov pa pečenk. Ko grem jaz v gostilno naročim kakšno hišno specialiteto ali pa vsaj kako specialno izvedbo wienner šnicla. Če je tako pol je bolš da grem v najbližjo gostilno na švicarski zrezek pa sladoled s flambiranimi višnjami.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kaj bi rad.

Flambirana poljska miš na dobenski način
ledeno mrzlo pivo v kozarcu iz lisijčjih tačk.

vsi naročate neke specialitete, a več od goveje/gobove juhe, pohanja in krompirja v življenju niste jedl. če pa ste, je to bolj izjema kot pravilo.

če ne bi bilo tako, bi vse gostilne imele najmanj pet specialitet in ne deset pohanj.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Malce me mika tudi tale gostilna . Tukaj imaš naštete vse hišne specialitete, kakšno od njih sem celo probal.

Tudi pohanje je lahko specialiteta, samo ne klasični wienner šnicel. Se da pa na osnovi tega šnicla narest marsikaj.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne hvala

bi dober prebranac in to sorto. pejt k čadu
bi dobro pečenko. pejt k blažu
bi dobre zrezke v omakah, mogoče biftek z gobami. pejt v mavčiče k viliju
bi lep ambient, mir, ne preveč drena, mogoče sprehod, pejt k carju

blaž pa car sta en ob drugem. sam je ambient pr carju boljši, nimaš občutka tedenske mrzlice glede hitrosti, kos e vse vsem mudi, a nič se ne zgodi. gled ehrane pa lahko rečem sam to, da je nekajkrat šla mimo in je bila okusna za pogledat. pokukal sem tudi v kuhinjo in je na nivoju. zdej pa če bi bila slabša od blaža, kjer sem že jedel, ne bi car danes bil več tam, ampak na zavodu.

adam ravbar, kratochvil, jurman..to je pa vse tko k parma, sam v večjem merilu. to so zjodlane gostilne, pivnice, ki nimajo veze z dobro hrano.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.200
3.825
113
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
moram carja vprašat kaka mačka je škorpionka.

a je tigrica al garfild

Včasih je bila bolj Garfield, zdaj pa res bolj na tigrico vleče... Namesto repa je pa jezik...
evil.gif

Lahko ti povem, da garfild definitivno ni... za pravo tigrico ji pa rep manjka
grims-1.gif