Vsega smo krive...

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
babe!
grin1.gif

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/za-vse-je-kriva-zenska.html

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
No ja saj ste res, če ne bi bile tako greha vredne, do tega nebi prihajalo
evil.gif

Zdaj pa malce bolj resno. Kaj takega lahko ven butne samo predstavnik instutcije, ki še vedno živi v mračnem srednjem veku. Ponavadi sta za seks potrebna vsaj dva, po logiki škofa, pa je očitno ženska dovolj, moški je zraven samo za okras.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Klasika. Tako kot se jim otroci sami nastavljajo. Normalno, da niso oni krivi.
crazy1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Sveda ste krive babe.
Zakaj se pa oblačite, oz. bolje rečeno slačite, tako mikavno, da kažete gola kolena, bedresa, popke, joške itd....Normalen dec bo to prijel, saj same izzivate. Pol pa ko kakšen dec zagrabi babo, ki se mu takorekoč ponuja in jo prekucne, pa baba javka češ; joooj, pa me je in me je, joooj......... pa nisem mislna, da me bo, zdej me pa malo rit boli, joooooj...... pa malo šepam zdej, ker me je......joooooj, jooooj.....
Same ste krive, še posebej, če dobro zgledate. Dec je dec, tle ni heca....
Zakaj pa mi deci ne kažemo kolen, popkov, jošk itd....?

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Tale jo je še dobro odnesel.

Na Hrvaškem je en rogonosec farja na mrtvo pretepel.
evil.gif

Sem šel pogledat:ustrelil ga je. Pretepel ga je pred časom en drug zaradi istega.

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.301
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Sveda ste krive babe.
Zakaj se pa oblačite, oz. bolje rečeno slačite, tako mikavno, da kažete gola kolena, bedresa, popke, joške itd....Normalen dec bo to prijel, saj same izzivate. Pol pa ko kakšen dec zagrabi babo, ki se mu takorekoč ponuja in jo prekucne, pa baba javka češ; joooj, pa me je in me je, joooj......... pa nisem mislna, da me bo, zdej me pa malo rit boli, joooooj...... pa malo šepam zdej, ker me je......joooooj, jooooj.....
Same ste krive, še posebej, če dobro zgledate. Dec je dec, tle ni heca....
Zakaj pa mi deci ne kažemo kolen, popkov, jošk itd....?

Če ne moreš kontrolirati svojega tiča je to tvoj problem. Ti pa svetujem odselitev v kakšno muslimansko državo, tam je večina žensk pokritih.
tongue-1.gif

Kot da bi te gej zašlatal, ker si v kratkih hlačah.
bonk.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Nisi preveč inteligenten poba.....
Saj jaz nisem reku, da men ne paše , če so ženske pomanjklivo in mikavno oblečene. Ampak, če potem nek taprav dec tako pomanjklivo oblečeni pupi pod rep skoči, si je čisto sama kriva. Če pupa noče al pa se boji, da jo bo kdo prevrnu, se mora pa v plahte zavit, tako kot muslimanke.
Citat:
Če ne moreš kontrolirati svojega tiča je to tvoj problem.
To sploh ne jemljem kot problem.
Citat:
Kot da bi te gej zašlatal, ker si v kratkih hlačah.
To pa zna biti problem.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Zakaj vprašaš, a bi šel rad k spovedi? Se ti je grehov nabralo in iščeš veze?

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ne, sprašujem zato, ker v stilu RKC za nastalo kriviš žensko.
Spoved? Ne, hvala. Jaz ne grešim in se ne rabim spovedovati farju. Če bo kdaj obstajala beseda, ki označuje negrešnika, jo bodo poimenovali po meni. Poleg tega pa je spoved bedarija. Se pravi, da lahko kradem, lažem, ubijam,..., potem pa grem k spovedi in sem enak kot nekdo, ki ni nikoli grešil?