Vsebina cigaret

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Odkar mi je kolega pravil, kaj vse najde v cigaretih, sem tudi sam postal malo bolj pozoren in iz vsake kupljene škatlice izpraznil po cca 5 čikov, s tem, da sem to nekaj časa prakticiral na West, potem pa poskusil še na ostalih znamkah. Odkar vem, kaj je v čikih, mi sploh ni več, da bi kadil to sranje. A se folk sploh zaveda, kaj kadi? A obstaja kakšna kontrola nad čikoti? Ker v cigaretih je bolj malo normalnega tobaka. Večinoma je štibel, malih, velikih, nekih trdih koščkov ali pa kar ornk kosov lesa, skratka vsebina je direkt za v sekret. Meni postane slabo, ko pomislim na ta 3rd hand tobak, pa to sploh tobak ni, to je najslabše, kar od njega ostane, kot da bi cigarete nafilali z ostanki, kar ne gre v "normalen" tobak. Pa nema veze, ali so Boss ali Marlboro, izstopali so le LM modri in Davidoff. Vse ostalo je poden od podna. Me zanima, če je še kdo to opazil ...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Zadnja dva - izvirno, le povsem zgrešeno.

Poskusimo znova.
smile-1.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Sem opazil ze dolgo nazaj pri Boosu in sem zamenjal za West .
Pri Bossu je vsaj ena cigareta v skatlici zasmrdela kot bi zakuril usrane nogavice
tongue-1.gif

Odkar jih ne delajo vec v Tobacni je sla kvaliteta strmo navzdol
10.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne..rekel sem ti že...da bistvo je očem skrito. to kar je trdega v čiku je tvoja zadnja skrb.

oz tkole

če maš možnost svaljkat domač tobak, bo to 1000 krat bolj zdravo

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Js to razumem, kot da je bistveno, kako vlečenje v pljuča samo po sebi škoduje in da vsebina tobaka niti ni važna.
confused-1.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.986
353
83
tam ko se terc po tori rola
Lej - motijo te delčki lesa in ostalega sranja v cigaretih. Pač kupiš tobak in rizle, pa sam zvijaš. Pa malo ''doma pridelanega'' dodaš, boš takoj videl svet v lepši luči... Zdaj pa res: zakaj pa preprosto ne nehaš kaditi? Ni težko, jaz sem. Volja, volja...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ok, kajenje ni ok. dejstvo

ampak kajanje trgovinskega tobaka je...bad
kajenje cigaretov..katastofa

ce ze moras kadit, kadi domače.

sej bi ti napisal kako gre zadeva od semena do transporta v tobačno, sam ne boš dal altov, zastonj se mi pa ne da

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ojej... a zdaj bomo imeli pa še "zdravstveno ozaveščene kadilce" (get the irony?), ki bodo opozarjali, da so ene cigarete manj škodljive kot druge?

Pač prostovoljno se zastrupljaš. Ne vem, kje je problem. Oziroma kako si ti sploh predstavljaš nadzor škodljivosti nad nečim, kaj je že v default verziji škodljivo.

Jaz osebno opazim, da mi smrdi dim od popolnoma vseh cigaret. Zime so postale pravi oddih, kar se tiče gostiln in lokalov, ko se ti ne more več kaditi pod nos. Poleti je pač enako kot prej. Tako da nestrpno pričakujem sprejetje naslednje faze zakona - popolnoma prepoved tudi na zunanjih površinah. Ene par let po mojem...

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Sam sem dolgo kadil bosanske Boss.
V primerjavi s slovenskimi West ubistvu ni blo primerjave, boss zmaga po celi črti.
Sem pa nehal kadit nekaj več kot pol leta nazaj. uvoznika so dobli pa je bla taka idealna šansa da neham
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Lahko probaš Camel Natural Flavor, naj bi bili brez aditivov, 100% whole leaf tobacco, dobavljivo tudi pri nas.