Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Pa če se recimo lahko tudi po meniju sprehajaš s tipkovnico (s katerimi tipkami?), da ne uporabiš stylusa?

Pa še to... Kako držite telefon? A se sploh da vse opravit z eno roko? Recimo Jog-dial pa potem če hočeš nazaj (tipka pod jog-dialom) moraš uporabit drugo roko? Pa še tipkaš sporočilo.... lahko eno ali moraš obe roki?

Hvala!

Da. Z Jog dialom.

Jaz ga držim v desni roki. Vse lahko uredim z eno roko. Je pa potrebno kaj preprijeti če kaj vnašaš.

Govorim za W950. Razlik pomoje ni.

YOGURT

Pripravnik
11. sep 2007
88
0
6
mogoče smešno vprašanje . se na naštimat MP3 za zvonenje ? ker sem gledal ponavad piše pri specifikacijah samo polifonija za zvonenje .

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Hvala ti!

A z levo se tut da uredit vse z eno roko?

Aja pa tole...Se da pomikat po meniju in brat tiste zadeve na prvi strani telefona (opomniki,...) preko tipkovnice (torej, da ne uporabiš jog-diala)?

Ful si zadev ne znam predstavljat in moram res dobit kje, da sprobam... Mam občutek, da se nikakor ne bi znajdu...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
jaz stylusa skoraj ne uporabljam ... vse delam s prsti preko stranskega vrteča gumba ali preko zaslona

@YOGURT
mp3 seveda lahko imaš za zvonenje

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
trenutno ne, ker nikjer ni za dobit zaščitnih folij .... tisto originalno sem dol vtrgal, ker je premehka in se je čisto "razmazala" .. se nič več ni vidlo

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Hehe... Pa vseeno s prsti gor šariš?
cool-1.gif
Se nič ne pozna?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
niti malo se ne pozna ... edino malo je pač masten od prstov ... drugač pa ni sile ... se da lepo obrisat

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
S čim pa brišeš zaslon? Moj ni več prav lep
smile-1.gif

Krpice ni blo nobene zraven..

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
jaz obrišem z majco, pulovrom, kavbojkami ... do zdaj še niam niti ene praske ... morem rečt, da sem prijetno presenečen nad kvaliteto stekla na zaslonu ... danes ga bom verjetno očistil s čistilom za računalniške monitorje pa ga obrisal kr z kuhinjskimi papirnatimi brisačami

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Kako pa "prenašata" telefon? A v tistem etiju, ki pride zraven?

Pa še to... A se dobi v paketu 2 stylusa, al pride samo 1?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
2 stylusa dobiš.

Tulifon nosim kar v žepu, kjer pa takrat ni NIČESAR drugega.

In glej, dan potem ko naročim kartico 2Gb na Mimovrste ugotovim da jih ima tudi Mobitel v E-trgovini ...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Aja, tisti etui je krneki, en ozek žakeljček...ne morš ga met tm not, no...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
jaz ga mam v tistem original etuiju ... meni je vrei ... edino moti me, da je iz takega materiala, ki niti malo ne drsi in, ko sedim telefona ne spravim iz žepa
tongue-1.gif

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Hvala obema!

Benady, kakšno folijo imaš pa ti zdaj?
cool-1.gif

Pa vesta kaj me še zanima... Če recimo ti pade telefon ravno na zaslon in ga poškoduješ, to valda ni v garanciji... Ampak ima kdo od vaju podatek, koliko bi prišel nov? Verjetno kar velik ne?

A sploh je zaslon tako občutljiv/pokvarljiv? Kaj mislita?

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Nobene folije še nimam
frown-1.gif

Zaslon verjetno = občutljiv, bo treba na tulifon malo bolj pazit...

Prednaložene teme niso slabe, zdaj imam eno tako temno rdečkasto ozadje...hudo zgleda. Moram najti kak program za print screen..

Seto

Zelenc'
28. sep 2007
27
0
1
Tut se menijev lotujem kar s prsti. Je ekran malo zapacan ampak spucam vsake toliko časa.

Mogoče obstaja IRC za UIQ3 in pa povejte še katere imate kej aplikacije gor?

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Fanta, sta že ugotovila, če (ko prejmeš SMS/MMS ali pa klic) dobiš na prvi strani sliko klicatelja/pošiljatelja (če imaš shranjeno zraven sliko) in že takoj piše spodaj od koga je sporočilo?
Al moraš sporočilo odpirat, da vidiš od koga je?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.