Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Quik

Pripravnik
23. okt 2007
51
0
6
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
najprej daj nov software gor - sigurno ga še nimaš, baje je danes izšel. mogoče je to kak bug, ki so ga uspeli zdaj popraviti
Preveril in pravi, da imam zadnjo verzijo

Kje pa nastavim GMT+1 ker imaš opcijo da izbereš pas Ljubljana kar bi moralo biti pravilno???

moturer

Pripravnik
28. okt 2007
89
0
6
KSZ

A se je mogoče že kdo poigral z Emailom. Zadeva dela super, vendar pa sem ugotovil, da mi samodejno briše stare maile (nekje 1 dan, ali celo manj). Iskal sem v menujih, pa nisem nikjer zasledil teh nastavitev.
Če je komu znano kje se to nastavi, se proiporočam,

Lp

Lisica

Pripravnik
10. sep 2007
48
0
6
Kako na P1 urediti MMSe? Noče mi jih ne prejemati, ne pošiljati. Izbere sicer gprs povezavo a ne prenese nič.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Ali pri vas dela urejanje slik? Opcija Uredi sliko je siva in se je ne da klknit. Mobitelovi fantje imajo isto sivo obravano to opcijo in se jim sanja ne kaj naj bi to blo. No, iz Sveme me bodo pa jutri poklical, ko naštudirajo zadevo (ma serviser tud sivo). Mam pa zadnjo programsko opremo, vsaj update service pravi tako.

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Meni dela, lahko dodaš text, rišeš po sliki, spremeniš velikost, par efektov emboss, glass, solarize... , nastaviš brightnes, contrast, colour balance...

kalimakali

Zelenc'
29. sep 2007
28
0
1
Robbit tudi meni ne dela urejanje slik tako da ko ugotoiš kaj je narobe sporoč ali pa kdo drug.

Imam pa še eno vprašanje s čim vi očistite ekran, ali se kaj takega kupi ali kar z majco, krpico za očala...

lp kalimakali

moturer

Pripravnik
28. okt 2007
89
0
6
Ko je umazan ga ponavadi obrišem s krpo za očala ali pa res kar z majico. Sicer pa temeljito obrišem z navlaženimi krpicami za čiščenje ekrana in se posveti kot nov.

moturer

Pripravnik
28. okt 2007
89
0
6
Še vedno pa se ukvarjam s trajnim hranjenjem Emailov, pa mi še vedno ni uspelo. Ali je mogoče že komu uspelo. Mogoče obstaja kakšen programček?

Lp
M

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
kje pa je sploh fukncija za urejanje slik? nisem nikoli iskal in seveda zdaj zato ne najdem
tongue-1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
sem v BigBangu kupil nek sprej in krpico Philips za čiščenje ekranov v paketu za 8 EURO.
cheer.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Citat:

Robbit tudi meni ne dela urejanje slik tako da ko ugotoiš kaj je narobe sporoč ali pa kdo drug.

Na Svemi so sprobali in pravijo, da ta funkcija ne dala pri novi programski opremi. Lahko si naložiš staro ali pa počakaš na novo, ki pride čez kakšen mesec.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
aha ... ok .... sem že mislo, da je to kaka napaka telefona pa je očitno napaka slovenskih programerjev, ki so prevajali
smile-1.gif

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Jest sem jezik naštimal na angleščino ker sem se nekako zelo navadil na angleške menije in so mi tile slovenski prevodu ful čudni in se nikakor nisem mogel privadit.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
jaz mam na SLO ker mi itak vse dela ... za urejanje slik pa mi je tak vseeno kot za lanski sneg
grin1.gif

glavno, da smo/ste najdli problem
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.