Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Probaj opero ali pa opero mini
wink-1.gif

Opera je na tem mobilniku default brskalnik. Seveda pa se v Operi da nastaviti, da ti prikaže celo stran na enkrat.

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
čao, men pa nikakor ne uspe povezat telefona z mojim domačim wlanom. Če izklopim vse enkripcije se takoj poveže. Če pa poizkušam z uporaba wpa pa nikakor ne.... router je LevelOne 3405tx...a je kakšna posebna stvar ki sem jo psregledal????

Pa za GPS samo avtopolnilec
stupid-1.gif
????

Nazadnje urejeno:

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
wpa psk ja... sej glavno mi je da na nezaščitene dela sej tega mamo zdej ker nekej po Cerknici in okolici
Je pa tečno da mi doma ne gre. Laptop BP, P1 nikakor
jezen.gif

avtopolnilc mi pa dela samo ko je avto vžgan, tko da lahko polnim sam med vožnjo.
rolleyes-1.gif

Bo treba en adapter kupit.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
So karte TT iste za vse mobilne naprave ali pa se delijo na PDA, Simbian itd.

Da ne iščem brezveze po netu?

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
ne wep nisem probal, bom še nekej časa trmast in bom malo pobrskal za kakšno rešitev.

Če bom mel prilko bom šel prbat še kakšnemu kolegu, ker nekej sem bral da z imajo nekateri full problemov z določenimi routerji ( ne vem kateri - en belkin sigurno) da se enostavne neče povezat
confused-1.gif

Če ne pa pa še WEP probat bolje išta nego ništa
smirk-1.gif

Vsaj tom tom laufa BP, pa fring sem si inštaliral in MSn deluje sam še kakšn klic na skype morem sprobat ko bom imel čas.

Aja pa če hoče kakš iz mobitela pogledat verzijo firmwara k sony update mi napiše da imam zadnjo verzijo kar skor da težko verjamamem in mislim da je tle Vodafone kriv z svojim "brandingom" in za ne updata...

pr men jpiše

telefon:

cxc 162037 r9h004

Nazadnje urejeno:

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
enkrat za spremenbo :)

oki doki prek wep-a dejla povezava neta :)))

Mi pa alter ne dela v Operi :-((( sux pa dela
jezen.gif

A kdo ve za kakšn fini browser za P1???

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
tud jaz ne morem na alter prek Opere a telefonu

in seveda bi tudi jaz imel kakšen tak browser, ki bi stran prikazal v celoti in povsem raztavljeno po višini
smile-1.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Kak browser bi ti imel? Ne razumem dobro. Opera v P1 omogoča, da ti celo stran pokaže v normalni velikosti in potem scrolaš sem ter tja.

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
ksz...
no sprobal voipdiscount preko Fring-a in dela BP na domačem w-lanu.
aplauz.gif
.

zmaga.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
447
83
ksz...

Ali je kdo preizkusil Blackberry Connect? V tujini je bojda že inštaliran na telefon. Kaj pa pri nas?

B.

Stric

Slojoomla boss
21. jul 2007
143
14
18
Še eno vprašanje za poznavalce telefona:

A se da nastaviti, da ti na zaslonu prikazuje koledar dogodkov za nekaj dni naprej.
Privzeto namreč pokaže le za "danes"

lp

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.460
6.966
113
ne. lahko pa probaš alternativo: Gdesk
http://gdesk.wetpaint.com/?t=anon

je zastonj in po mojem mnenju veliko bolje opravi nalogo, kot integriran program, pa še zelo prilagodljiv je.
v glavnem eden izmed pluginov tega programa ti prikaže skupaj na enem seznamu opravila in koledarske vnose (do prvih 16 po datumu) za do eno leto naprej. oz na primer če imaš skupaj na en dan 10 opravkov in koledarskih vnosov, ti bo pokazalo vseh 10 plus prvih 5 naslednji dan. če jih imaš na dan 16 bo tisti zvečer izvisel, dokler prvi ne bo mimo. dobro pa je tudi to, da lahko filtriraš kake vnose želiš prikazati. naprimer če ne želiš, da ti ne prikazuje opravkov ali pa rojstnih dni (obletnic), potem ti jih ne bo in takoj pridobiš nekaj vrstic.

na splošno gre za zelo dobro aplikacijo, ki jo je vredno poskusiti. poleg tega je na voljo že kar nekaj "designov", ki prihranijo kako minuto, da se ni treba vsakemu posamezniku ukvarjati z nastavljanjem.

Stric

Slojoomla boss
21. jul 2007
143
14
18
Hvala za odgovor.
A pa si ti to že preizkusila? A deluje brez problemov? (med komentarji namreč piše o nekih težavah s P1)

Slovenskega prevoda tudi ni, a ne?

lp

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.460
6.966
113
slovenskega prevoda še ni, lahko pa seveda kdorokoli napiše prevod, če sopi v kontakt s programerjem.

jaz problemov s koledarjem nimam (p990), če si mislil probleme samo v vezi s tem. res je da aplikacija še ni čisto dovršena, deloma tudi za to ker s nove zadeve kar naprej dodajajo, ampak kakih kompliciranih funkcij jaz ne uporabljam. najbolj komplicirano je itak delati designe, s čimer pa se jaz nisem dala motiti, saj sem kar enega od mnogih na internetu naložila in malce prilagodila pa je.
79608-capture0001.png

Priponke

• 79608-capture0001.png
    79608-capture0001.png
    45,2 KB · Ogledi: 183
Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.